• ro

3S Mini incarcator frontal hibrid

 

Ihimer a lansat la Intermat Paris primul incarcator frontal hibrid

3S

3S mini incarcator frontal

Dupa anul lansarii mini-excavatoarelor din seria V4 cu tehnologia IHI, a  inceput o noua aventura la Intermat Paris, unde a fost prezentata noua viziune de dezvoltare a echipamentelor pentru constructii cu conceptul 3S, „Smart Sustainable Skid”(Sabot de frana inteligent si durabil).

3S reprezinta o interpretare complet noua a echipamentului compact de constructii si a fost dezvoltat in colaborare cu Universitatea din Pisa, in cadrul contractului de finantare R&D 2012, promovat de regiunea Toscana. Forta motoare dincolo de conceptul 3S este implementarea managementului electronic al utilajelor pentru a asigura interactiunile „om/masina” si „mediu/masina”, pe baza  reducerii emisiilor, pe sustenabilitatea sociala si economica, pe managementul inteligent al unui utilaj sau a unei flote de miniincarcatoare frontale sau mini-excavatoare.

MINIINCARCATOR FRONTAL 3S‐SKID

Putere hibrida, fiabilitate, viteza, comenzi servo-asistate ale manetei si dimensiuni compacte: acestea sunt caracteristicile cheie ale IHIMER 3S‐SKID, ideal pentru lucrul in spatii inchise sau deschise.

Cu o greutate operationala de 1330 kilograme, miniincarcatorul frontal 3S‐SKID are o sarcina de regim de 330 kilograme si produce o forta de rupere de 750 kgf.

Acest miniincarcator frontal este echipat cu un sistem hibrid de generare a energiei. Energia este stocata intr-un pachet de baterii cu litiu-fier-fosfat (Li‐Fe‐P04) 90 Ah 86 V, care asigura un interval de 2 ore (Ciclul standard Ihimer) iar blocul de alimentare auxiliar este Worms Expert 7510X de 7 kW de la bord.

Miniincarcatorul 3S-SKID poate fi echipat cu o gama de accesorii utile pentru lucrul in spatii inchise sau deschise: lama plug pentru zapada, furca pentru paleti, maturatoare cu bena.

Exista patru moduri de operare: electric, hibrid-endotermic, hibrid-energie electrica retea, set generator 7kW.

Utilajul poate fi reincarcat de la sursa de alimentare de retea printr-o priza electrica de 16A 220‐230V 3kW, sau prin generatorul de la bord. Bateria  se afla sub trapa din spate si este complet detasabila.

Cele patru roti independente sunt controlate electronic, asigurand capacitatea de rotatie in sens invers a fiecarei roti, cu un sistem de control inteligent al actionarii care gestioneaza producerea de putere in functie de cerinta efectiva. Unitatea pompei hidraulice a fost inlocuita, intrucat are lanturile de actionare, crescand garda la sol cu 2,5 cm, cu beneficii evidente privind capacitatea utilajului de a se deplasa peste obstacole. Pe durata dezvoltarii sistemului 3S, a fost acordata o atentie speciala asigurarii unui nivel inalt de protectie a componentelor impotriva patrunderii de lichide in conditii de functionare.

Printre cele mai importante caracteristici ale constructiei, adoptate pentru a asigura confortul maximum al operatorului si manevrabilitatea sunt: manetele electrice, scaunul reglabil, senzorul secvential de siguranta (utilajul nu va porni decat dupa ce va detecta faptul ca operatorul este asezat pe scaunul soferului si ca are fixata corect centura de siguranta), conectarea utilajului in WEBSERVER, cartela de identificare a utilizatorului.

De asemenea, s-a acordat atentie si service-ului post-vanzare, cu un sistem de diagnosticare wireless, care poate fi interogat utilizand dispozitive obisnuite precum tableta, laptopul sau smartphone-ul.

3S‐SKID poate fi operat si utilizand o telecomanda, capabila de gestionarea tuturor functiilor utilajului, fara a compromite viteza de manevrabilitate, fluiditatea sau precizia.

3S‐SKID poate fi echipat cu un aparat de supraveghere GPS, o functie utila in mod evident pentru managementul flotei de inchiriat.

vezi fisa tehnica (buton)

In continuare va invitam sa vizionati un video de prezentare a echipamentului.

Lista completa cu produse din aceasta gama poate fi vizualizata aici: Mini Incarcatoare Frontale[:en][:it]

Politica de confidentialitate Termeni si conditii