• ro

Accesorii si sisteme de ancorare pentru electropalane

    Dintre sistemele de ancorare pe care firma IMER GROUP vi le poate pune la dispozitie putem se mentionam: sistemele de ancorare a electropalanului de schela sau de goluri de genul ferestrelor sau a usilor, precum si sisteme de ancorare independente de schela, cu contragreutate, sau pe calea de rulare a acestuia.

    In ceea ce priveste accesoriile destinate sistemelor de ridicare, putem sa enumeram benele , fie pentru material solide pulverulente sau semi-solide, precum si benele pentru ridicarea fluidelor, suportii, bandierele si cablurile. In functie de destinatia lor, suportii sunt pentru  ridicat galeti, platforme, sistemele de carlig cu siguranta.

    Toate aceste categorii de produse sunt atent proiectate si fabricate pentru a ingloba maximum de eficienta, fiabilitate si manevrabilitate in conditii de greutate si cost scazute, , respectand cerintele legale cu privire la calitatea produselor si siguranta utilizatorilor.

    Firma producatoare dispune, la cerere, de intreaga gama de accesorii si sisteme de ancorare si vi le poate oferi odata cu achizitia electropalanului dorit.

    Politica de confidentialitate Termeni si conditii