• ro

Betoniere Profesionale

  • Betoniere profesionale – Imer

    Proiectate si destinate constructorilor profesionisti, betonierele Imer asigura o omogenizare perfecta a materialelor in conditii de maxima siguranta in exploatare. Acestea sunt dotate cu 2 reductoare in baie de ulei brevetate de Imer, ce inglobeaza peste 50 de ani de experienta, devenind astfel un producator principal la nivel mondial.

  • Betoniere semiautomate – Imer

    Facand parte din seria automatizata de betoniere IMER, aceste utilaje sunt dotate cu rezervor propriu de apa, incorporat, precum si cu sistem de autoincarcare Foarte utile in locatii greu accesibile, in santiere rezidentiale de dimensiuni medii, aceste utilaje sunt capabile sa inlocuiasca eficient statiile de betoane mai ales in zonele unde este exclus transportul materialelor cu autobetoniere.

  • Betoniera Diffusione – Imer

    Betonierele Diffusione produse de firma IMER, utilaje cu caracteristici similare cu cele ale betonierelor profesionale de mare capacitate IMER-Syntesi, cu diferenta ca au volume de prelucrare ceva mai scazute decat acestea, dar in aceleasi conditii de calitate si fiabilitate.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii