• ro

Caravana Ambient 20 Ani – Italia Star prezinta utilajele Bisonte

Caravana Ambient 20 ani Maiuri Compactoare BISONTE - CopyCu ocazia Caravana Ambient 20 Ani,  Italia Star prezinta utilajele Bisonte in toate centrele Ambient.


In perioada 4 aprilie – 30 mai 2013 compania Ambient organizeaza sarbatorirea a 20 de ani de activitate. In toate cele 14 centre comerciale din tara se vor organiza prezentari ale principalelor materiale si echipamente comercializate in reteaua Ambient. In cadrul acestui eveniment Italia Star prezinta utilajele Bisonte in toate centrele Ambient, cu echipamente reprezentative din gama sistemelor de compactare a solului, prelucrare a betonului ( vibrare-taiere-finisare ), precum si sistemele de pompare pentru zugraveli si vopsitorii.

Comunicat PR Ambient:

 Ambient aniversează anul acesta două decenii de activitate și a ales să sărbătorească acest moment alături de toți partenerii care au contribuit la succesul companiei, în cadrul „Caravanei Aniversare Ambient 20 de ani” – o serie de 28 de evenimente, din care 9 concerte Voltaj, 7 reprezentații ale Teatrului Radu Stanca din Sibiu și 12 petreceri organizate în centrele comerciale Ambient din România.

„Caravana Aniversară Ambient 20 de ani” a început în Sibiu sâmbătă, 6 aprilie, cu petrecere câmpenească organizată în centrul comercial Ambient, petrecere la care au participat peste 1.000 de invitați (furnizori, parteneri, familii clienți, meșteri și angajați). Aceștia au avut parte de o zi plină de concursuri, demonstrații practice, recitaluri oferite de Trupa Verde și multe alte momente inedite, printre care și Tombola Ambient. Cei mici au fost și de data aceasta în centrul atenției, având la dispoziție un spațiu de joacă, în care au putut participa la sesiuni de face painting conduse de animatori costumați. Seara i-a găsit pe sibieni pregătindu-se pentru concertul Voltaj din Piața Mare. La ora 19:00, Domnul Primar Klaus Johannis și Domnul Ioan Ciolan, Director General al Ambient, au deschis concertul, mulțumind sibienilor pentru sprijinul acordat companiei în acești 20 de ani, sprijin care a făcut din comunitatea sibiană căminul Ambient.

În deschiderea concertului Voltaj a cântat trupa Incognito, câștigătoare a concursului organizat de Ambient pe website-ul www.ambient20deani.ro. Peste 10.000 de sibieni au împărtășit atmosfera de sărbătoare cântând alături de Voltaj și echipa Ambient piesa „20 de ani”, în cadrul unui concert care a durat aproximativ două ore. „Caravana Aniversară Ambient 20 ani” se pregătește să plece spre Cluj și celelalte orașe în care există centre comerciale Ambient.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii