• ro

Centrala hidraulica Maruzen

Centrala hidraulica Maruzen

Maruzen
Unelte hidraulice performante

Firma japoneza Maruzen, cu experienta in domeniul echipamentelor industriale, ofera clientilor sai echipamente de top, adaptate cerintelor pietei, echipamente de calitate superioara, compacte, fiabile, eficiente si sigure in exploatare.
Compania produce de peste 60 de ani, echipamente hidraulice pentru constructii, fiind prezenta pe piata internationala incepand cu anul 1967, inregistrand din acest moment o crestere exponentiala a retelei de distributie, avand in acest moment 10 puncte de lucru si peste 500 de distribuitori autorizati doar in Japonia, produsele fiind prezente in peste 50 de tari din intreaga lume.
Compania are experienta in crearea si producerea de echipamente usor de exploatat, de unelte usor de manevrat, de utilaje si accesorii portabile si versatile, fiabile si eficiente. Mare parte dintre echipamentele produse de Maruzen sunt patentate in Japonia, ingloband idei inovatoare, solutii de ultima generatie si materiale de top, crearea si dezvoltarea acestora fiind responsabilitatea specialistilor care fac parte din departamentul intern al companiei.

Principalul avantaj al utilajelor hidraulice comercializate de Maruzen il reprezinta faptul ca acestea primesc puterea direct de la agregat, eliminandu-se in acest fel pierderile de energie ca urmare a transmiterii puterii, echipamentele create de specialistii acestei firme fiind mult mai eficiente decat altele din acelasi domeniu. Aceasta inovatie conduce la multiple avantaje economice, deosebit de utile firmelor mici de constructii, in egala masura si celor care ofera aceste echipamente pe perioade determinate de timp prin contracte de inchiriere.

Picamerele hidraulice Maruzen
Din aceasta categorie fac parte diferite modele de demolatoare hidraulice incepand cu modele de greutate mica, usor de manevrat si flexibile, eficiente pentru sarcini delicate de demolare, dar si modele cu greutate mare, destinate demolarilor de anvergura. Firma producatoare ofera echipamentul potrivit pentru orice fel de interventie. Design-ul modern, compact, ofera vizibilitate buna a zonei de lucru si in special a varfului activ, creste precizia de lucru si cu aceasta eficienta picamerelor si implicit productivitatea lor. De asemenea echipamentele sunt proiectate fara suruburi laterale externe si fara protuberante care ar impiedica vizibilitatea catre zona de interventie.

Caracteristicile picamerelor:
– Includ in dotarea standard un acumulator capabil sa sustina puterea necesara demolarii;
– Sunt proiectate pentru a asigura protectia operatorului, avand un nivel redus de vibratii si de zgomot;
– Sunt capabile sa functioneze in parametrii in orice conditii de mediu exterior, inclusiv in anotimpul rece;
– Nu necesita mentenanta complicata sau interventii costisitoare ca timp si din punct de vedere financiar, avand picon lubrefiat;
– Sunt echpamente compacte, usor de manevrat, precise, eficiente, fiabile si sigure.

Fierăstrăul circular
Aceste echipamente sunt destinate efectuarii interventiilor de taiere a materialelor de constructie ( beton, asfalt, otel, etc) in conditii de maxima siguranta in exploatare, de eficienta ridicata si precizie. Operatorii vor remarca imediat manevrabilitatea deosebita a echipamentului propus de firma producatoare, greutatea redusa, designul compact, utilizarea simpla si capacitatea de a fi la fel de eficiente chiar si in conditii extreme de lucru (umiditate ridicata, temperaturi ridicate sau foarte scazute). Designul simplu elimina mare parte din operatiile de intretinere obligatorii pentru acest tip de echipamente, fiind foarte utile pentru taierea de canale inguste dar adanci , cum sunt cele necesare instalarii de canale de scurgere si de conducte de evacuare, respectiv de trasee de cablu s.a.

Caracteristicile fierastraului circular:
– Sunt proiectate sa asigure o mai buna protectie a operatorului si a mediului inconjurator , inclusiv in ceea ce priveste poluarea fonica;
– Nu necesita operatii complicate sau costisitoare de intretinere;
– Sunt usor de manevrat in special datorita dimensiunilor reduse si a materialelor de greutate mica, a design-ului eficient si ergonomic.

Pompa submersibilă
Acest echipament face parte din categoria pompelor de mare capacitate, avand cu toate acestea dimensiuni minime (430x275x190 mm si greutate de circa 12- 12,5 kg), fiind echipamente usor de manevrat de catre o singura persoana. De exemplu, modelul propus de firma constructoare Maruzen, – PH301 este capabil sa refuleze 780l/min la o inaltime de 75 de mm. Pentru acest efort, centrala hidraulica livreaza intre 20-25l ulei/ min, cu presiunea de 1,5 bari. Pompele propuse pot vehicula inclusiv lichide cu particule in suspensie cu o granulometrie d 9, mm , atingand inaltimi de refulare de pana la 20 m.

Caracteristicile pompelor submersibile:
– Principala caracteristica o constituie dimensiunile reduse ale acestora, ceea ce permite manevrarea comoda a lor de catre o singura persoana;
– Eficienta acestor echipamente constituita prin capacitate mare de pompare, asigura vehicularea de debite mari de lichide
– Sunt perfecte pentru refularea de ape uzate , cu suspensii de particule cu granulometrie de pana la 9,5 mm, la o înălțimi mari

Centrala hidraulică
Centralele hidraulice proiectate de firma japoneza Maruzen sunt echipamente compacte, care nu necesita compresor, situatie in care se evita complicatiile datorate deplasarii unuii compresor pana la santierul de constructii. Centralele propuse sunt usor de transportat , avand volum mic si greutate rezonabila (nu necesita masina cu bena de dimensiuni mari, si pot fi incarcate in bena de catre doua persoane fara unn efrt sbstantial. Daca doriti ca si echipare suplimentara, firma pune la dispozitie kitul de roti de transport, situatie in care centrala poate fi deplasata pe santier dar de catre o singura persoana. Motorizarea grupului hidraulic este asigurata cu motoare SUBARU de 7 cP, model EX21D cu 4000 rotatii/min, in aceste conditii uleiul fiind pompat cu 20,5 l/min.

Caracteristicile centralelor hidraulice:
– Pentru o mai eficienta utilizare a centralelor, acestea sunt echipate in dotarile standard cu radiator pentru ulei, asigurand racirea lichidului hidraulic chiar si la temperaturi ridicate ale mediului ambiant;
– Echipamentele din aceasta categorie sunt le fel de eficiente in sin conditii de temperaturi joase ;
– Designul compact creste manevrabilitatea si implicit eficienta echipamentului, scade cheltuielile de deplasare si nu necesita utilaje de dimensiuni mari pentru transport catre santier.

Newsletter  22.10

Politica de confidentialitate Termeni si conditii