• ro

Comunicat cu privire la masurile Coronavirus adoptate in contextul actual

Stimați colaboratori,
În contextul stării de urgență decretată în România, referitoare la pandemie, vă comunicăm urmatoarele:
1. Compania Italia Star va continua să opereze comenzile primite, cu rezerva că activitatea curentă poate suferi o încetinire cauzată în lanțul de aprovizionare sau de livrare al comenzilor clienților nostri. Fiecare comandă va fi tratată cu seriozitate și atenție, clientul urmând să primească în cel mai scurt timp detalii legate la modalitatea și termenul de livrare.
2. Reprezentanții de vânzări, tehnicienii service sau puneri în funcțiune, sunt indrumați ca în urmatoarea perioadă să evite contactele directe cu alte persoane, lucrând în mod preponderent de acasă sau în cadrul companiei, evitând la maximum deplasările.
3. În perioada următoare nu se efectuează vânzări, încasări numerar sau card la sediul companiei și nu se va permite accesul persoanelor străine în sediu, cu excepția de la punctul 4.
4. Șoferii care vin pentru aprovizionare sau urmează să încarce echipamente, vor avea acces în interiorul companiei doar în baza unei programări prealabile și urmând o procedură strictă cu privire la conduita socială – pentru detalii, vă rugăm să contactati managerul departamentului logistică, Dl. Roberto Cesana r.cesana@italiastar.ro.
5. Pentru service reparații/întreținere echipamente de mică mecanizare, pâna la data de 31.03.2020 nu vom primi echipamente în service și nici nu vom efectua reparații sau lucrări de întreținere la adrese solicitate de către clienti, urmând ca în cursul săptămânii viitoare să revenim cu programarea eventualelor cereri.
6. Pentru comenzile de montare/demontare, service mobil a echipamentelor proprietatea Italia Star către terți chiriași, solicitările vor continua să fie programate, cu verificarea în prealabil a situației de facto din fiecare șantier.
Semneaza
Luca Bartalesi Dragos Cristea
Administrator Director General

 

Politica de confidentialitate Termeni si conditii
x
Comunicat cu privire la masurile Coronavirus adoptate in contextul actual