• ro

Electropalane pentru montaj schela

  Galerie foto

  Electropalanele , in special cele pentru montarea schelei sunt destinate functionarii in aer liber si din aceasta cauza, o cerinta deosebit de importanta este necesitatea protejarii acestora de efectul intemperiilor si al temperaturilor ridicate.

  Sistemele de ridicare pentru montarea schelelor sunt utilizate daca inaltimea schelei depaseste minim 10 m sau daca este imposibil transportul partilor componente ale schelei pana la nivelul de montaj, si pot, in functie de tipul constructiv, sa ridice aceste parti componente pana la inaltimi de maxim 40 m.

  Scripetii care alcatuiesc electropalanele de montaj schela nu necesita neaparat fixare pe cadrul schelei, asa cum sunt restul electropalanelor de santier.

  Transmisia intre motor si  reductor se face prin intermediul unui angrenaj cu roti dintate conice incapsulate intr-o baie de ulei pentru a asigura o ungere corecta si completa indiferent de conditiile exterioare si mai ales, pentru a impiedica degradarile produse de conditiile de mediu.

  Electropalanele IMER ofera eficienta, manevrabilitate, siguranta in exploatare, cost redus de intretinere si piese de schimb de calitate superioara, iar produsele respecta cele mai severe norme de siguranta si calitate.

  ECHIPARE OPTIONALA:

  • Sisteme de ancoraj si accesorii diverse

  GAMA IMER PENTRU MONTAJ SCHELA

  Model

  Tensiune alimentare

  Putere motor

  Sarcina max.

  Inaltime max.

  Viteza de ridicare

  Greutate utilaj

  Fisa Tehnica

  Electropalan AP 150

  230V-50Hz

  0,80 Kw

  150 Kg

  40 m

  30 m/min

  50 Kg

  Pdf Img

  Inchiriere:

  Oferim aceste produse si pentru inchiriere. Utilajele oferite spre inchiriere sunt relativ noi, fiind curatate si pregatite dupa fiecare utilizare.

  Va oferim posibilitatea sa recuperati partial din ciria achitata prin achizitonarea utilajelor inchiriate.

  Politica de confidentialitate Termeni si conditii