• ro

Excavatoare

  • Mini Excavatoare intre 0,9 to – 1,9 to KATO IMER

    Miniexcavatoarele KATO IMER sunt produse in Italia. Modele ultra compacte cu masa totala intre 0,9 to – 1,9 to, mini-excavatoarele KATO IMER sunt foarte simplu de operat, imbinand perfect versatilitatea cu eficienta in exploatare si executie.

  • Excavatoare intre 2,0 to – 3,6 to IHIMER

    Excavatoarele KATO IMER sunt produse in Italia. Modele compacte cu masa totala intre 2,0 to – 3,6 to, caracterizate printr-o rezistenta mare in regim continuu de exploatare la putere maxima.

  • Accesorii pentru Excavatoare

    Ciocanele pneumatice Rotair sunt produse integral in italia, acestea sunt interschimbabile, putand fi folosite si la excavatoare sau alte utilaje. Sunt ultrasilentioase cu greutati de la 60 kg si pana la 550 kg.

In economia oricarui santier, prezenta unui excavator, indiferent ca este o varianta de excavator pe roti sau excavator pe senile, este absolut necesara, daca nu, de cele mai multe ori indispensabila.

Pentru santierele de dimensiuni mici, cum sunt santierele urbane, utilizarea unui miniexcavator pe senile este recomandata, atat datorita manevrabilitatii deosebite a acestor utilaje, cat mai ales din punctul de vedere al protejarii mediului ambiant, in ceea ce priveste noxele si poluarea fonica, care, avand in vedere specificul jobului , trebuie sa fie la nivelul cel mai scazut posibil.

Alegerea utilajului potrivit din gama destul de variata de excavatoare de vanzare, este destul de dificila Romania fiind o piata destul de mare pentru astfel de echipamente.

Italia Star pune la dispozitia viitorilor sai clienti servicii de consiliere in vederea achizitionarii de echipamente necesare santierelor de constructii, punctand avantajele achizitionarii unor astfel de echipamente, dar si implicatiile care rezida din optiunea de inchiriere miniexcavator.

In ceea ce priveste piata romaneasca de vanzari excavatoare, aceasta este foarte bine aspectata, atat in zona de mini excavatoare de vanzare pe roti, cat si in ceea ce priveste zona de excavatoare pe senile second hand, mai putin in zona de buldoexcavatoare de vanzare, sau buldoexcavatoare second hand, cererile pentru acestea din urma fiind destul de putin semnificative in piata.

Italia Star are in oferta miniexcavatoare pe roti, precum si excavator pe pneuri, avand in acelasi timp posibilitatea de aa oferi clientilor sai inclusiv variante diferite de miniexcavator pe senile.

Pentru clientii nostrii oferim consultanta inainte de achizitie, punere in functiune, consultanta dupa achizitie si service garantie si post-garantie.

Pe langa acestea, mai putem oferi cupa excavator, picon excavator, direct de la furnizor.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii