• ro

Flash-Line – Sistem de taiere si spargere universala

 

Nou sistem inovator de taiere a placilor de ceramica cu dimensiuni de pana la 340 cm si grosime de 1,5 cm

Produsul inovator FLASH-LINE va completa portofoliul de produse Montolit al Proiectului 300, deşi reflecta o abordare inovatoare.

In momentul in care a inceput dezvoltarea, MONTOLIT a dorit sa ofere clienţilor specialişti un instrument inteligent, care sa poata fi apreciat pentru uşurinţa utilizarii, structura compacta şi operarea universala, combinate cu preţul extrem de competitiv.

Rezultatul dezvoltarii:  FLASH-LINE.

Un sistem complet nou, dedicat tuturor tipurilor de ţigle şi placi cu dimensiuni de pana la 340cm lungime şi 1,5 cm grosime: un produs care nu este astfel conceput doar pentru placi mari, ci şi pentru utilizarea universala versatila.

FLASH-LINE :un produs inteligent pentru specialiştii inteligenţi.

FLASH LINE este alcatuit din urmatoarele elemente :

  •  3 bare de aluminiu de 120 cm fiecare, cu un sistem de conectare rapida pentru a forma o bara de 360 cm, pentru a permite incizia de pana la 340 cm lungime.
  • glisiera speciala pe bara, livrata impreuna cu o roata de taiere cu inveliş din titan
  • cleşte special pentru ţigla reglabil cu posibilitatea de taiere dubla: directa sau progresiva.
  • geanta rezistenta din nailon cu secţiuni şi curea de umar pentru depozitarea tuturor elementelor menţionate mai sus şi pentru a fi transportate cu uşurinţa.

elemente compunere

Cum funcţioneaza FLASH-LINE?

Adevarata inovaţie a produsului –acoperita de patent – consta in modalitatea sa de utilizare uşoara şi practica şi posibilitatea de a fi utilizat pentru placi, facand produsul extrem de versatil in ceea ce priveşte utilizarea sa.

Etapa 1) – Incizie

Bara  (unica, dubla sau tripla, in funcţie de dimensiunea care va fi taiata) include benzi speciale din cauciuc in partea sa inferioara.

  • aşezaţi bara pe ţigla sau placa
  • puneţi glisiera in partea superioara a barei
  • apasaţi pe glisiera astfel incat sa creasca aderenţa de material

iar roata de taiere, care se roteşte in jos, va taia placile chiar in momentul in care glisiera este mişcata in direcţia preferata (impingere sau tragere).

taiere

Etapa 2) – Spargerea

La finalizarea inciziei, spargerea trebuie realizata cu ajutorul cleştelui special pentru placa de ceramica, operat la cele doua extremitaţi ale inciziei realizate.

desprindere cu clestele desprindere cu clestele 2

[:en][:it]

Politica de confidentialitate Termeni si conditii