• ro

Gama completa de echipamente pentru acces la inaltime

Nacela Ihimer
Cea mai mare inaltime de acces 32.4 m
O nacela agila si stabila cu ecartament variabil

Avand o greutate super redusa, este usor de transportat si de utilizat datorita echipamentului de control intuitiv. Echipamentrul se dovedeste a fi indispensabil pentru mentenanta acoperisurilor cladirilor, toaletare copaci inalti si acces la zone de lucru la inaltimi mari.

Nacela desi are o inaltime foarte mare acces (de 32,40 metri), poate fi folosita si in medii de lucru mai restranse datorita celor 3 moduri pentru stabilizare (larg, ingust si partial). Suplimentar pentru acces facil ecartamentul este reglabil de la 1390 pana la 1690 mm.

Utilizare la exterior cu motorul diesel Kubota de 22 cp dar poate fi utilizata si in spatii interioare datorita motorului electric 380V 11kW.
Nacelele Ihimer tip spider au o greutate redusa, iar combinat cu senilele cauciucate permite utilizarea in spatii in care nu pot fi utilizate alte echipamente: cladiri istorice, biserici, mall-uri, metrou etc. Distributia uniforma a greutatii reduce presiunea exercitata asupra solului protejand astfel suprafete sensibile (marmura, gresie etc.)
Service la distanta
Permite analizarea datelor componentelor electrice prin descarcarea si analizarea lor pe un calculator. De asemenea se pot face si update-uri de softuri.
Mai departe va lasam sa descoperiti toate avantajele accesand fisa tehnica a produsului.
buton detalii 80px

Nacela gama italia star2

 

Politica de confidentialitate Termeni si conditii