• ro

Vanzare sau inchiriere generator electric

 • Generatoare de curent monofazice 230V (2,6 – 6,4 kW)

  Generatoare profesionale de curent, fabricate de Genmac in Italia, cu motorizare HONDA pe benzina. Generatoarele pot lucra cu succes pana la 15 ore fara intrerupere. Aceste echipamente dispun de o gama larga de optiuni si dotari.

 • Generatoare de curent trifazice 400V (4,6 – 6,4 kW)

  Generatoare profesionale de curent, fabricate de Genmac in Italia, cu motorizare HONDA pe benzina. Generatoarele pot lucra cu succes pana la 15 ore fara intrerupere. Aceste echipamente dispun de o gama larga de optiuni si dotari.

 • Generatoare de curent mono si trifazice (1 – 17 kW) Senci

  Generatoarele Senci sunt ideale pentru utilizarea in scop rezidential sau comercial. Pot lucra cu succes pana la 13 ore fara intrerupere, sub acest brand avem generatoare 230V si 400V, benzina si motorina, cu ATS, inverter si sudura.

 • Generator de curent si sudura (3.25 – 7.2 kW)

  Generatoarele de curent si sudura cu motorizare diesel sau benzina. Aceste echipamente dispun de o gama larga de optiuni si dotari. Puterea unor astfel de echipamente variaza intre 5,9 si 8 kVA.

 • Generatoare de curent Genmac seria profesionala (10 kVA – 66 kVA)

  Genmac – Generatoare fabricate in Italia pentru constructori profesionisti, pentru o utilizare intensiva la birou, acasa, concerte, santiere de contructii etc.

 • Generatoare de curent industriale Genmac (33-661 kVA)

  Generatoare de mare putere, industriale. Sunt ideale pentru proiecte mari in care sunt folositi consumatori importanti. Generatoarele Genmac sunt construite pentru a rezista conditiilor dificile de lucru. Generatoarele industriale pot fi configurate la comanda cu motorul dorit si la orice putere este necesara clientului.

 • Generator de curent Insonorizat Senci

  Generatoarele Senci asigura o putere de 12 – 16 kW. Motorul diesel in 2 cilindri (in V) sau 4 cilindri (in linie) dezvolta o putere de pana la 19 cp. Performanta chiar si dupa 13 ore de functionare continua la o sarcina de 50% pentru uz casnic si comercial

 • Cum sa aleg generatorul potrivit pentru tipul meu de activitate?

  In pagina urmatoare avem prezentate cateva exemple de consumatori cu un estimativ de consum si ce putere avem nevoie sa aiba generatorul pentru a ne acoperi necesitatile de consum

 • Turnuri de lumina telescopice

  Turnuri de lumina Genmac sunt fabricate in Italia. Acestea sunt disponibile in diferite configuratii si permit utilizarea pentru iluminatul in domeniul constructiilor, zone greu accesibile, evenimente, urgente, santiere de extractie a gazelor, uleiurilor si minerit, aplicatii militare.

Generatoarele de curent electric comercializate de firma noastră răspund cerințelor de eficienta și siguranță în exploatare, la cel mai bun raport calitate/preț. Sigur ca, dacă va doriți achiziționarea unui generator curent ieftin, veți găsi pe piata mai multe oferte, dar fiabilitatea și eficienta acestora lasă de dorit în marea lor majoritate.

O soluție logica, atunci când nu se justifica achiziția unui generator, este sa optați pentru varianta de inchiriere generator electric. Astfel poate fi utilizat in scop comercial pentru alimentarea unui magazin, targuri, personal pentru acasa in cazul penelor de curent. Alegerea unui generator de închiriat nu tine doar de capacitatea acestuia de a răspunde la solicitările specifice sarcinii pentru care a fost închiriat, ci și de starea tehnica a echipamentului propriu-zis, de plaja de oferte de închiriere generatoare, de disponibilitatea acestora, etc.

Când optați pentru varianta de închirierea unui generator curent, trebuie sa țineți seama și de faptul ca acesta este de fapt un generator curent second hand și poate sa fie totodată o sursa reala de probleme de utilizare, mecanice sau electrice.

Ceea ce propune Italia Star clienților săi în acest sens, este posibilitatea de închiriere generator curent trifazic sau monofazic, din parcul propriu, echipamente atent verificate de către specialiștii nostri, garantate a avea funcționare corespunzătoare si care sunt testate sa raspunda la cerintele din specificatia tehnica.

Un generator de curent electric, provenit de la Italia Star, odată închiriat, poate fi achiziționat, dacă veți considera oportuna aceasta achizitie, recuperandu-va astfel o parte din suma deja achitata la închiriere.

Pentru închiriere generator electric, închiriere grup electrogen sau închiriere generator sudura, firma noastră va sta la dispoziție cu personal de specialitate, atat pentru consultanta cat și pentru punere în funcțiune.

Pe lângă serviciile enumerate, Italia Star oferă clientilor sai o gama larga de produse din aceasta categorie, dintre care enumeram: generator electric 1 kw, generator curent electric 2 kw, generator curent 10 kw, generator curent 20 kw, generator curent 50 kw, generator curent 100 kw, generator de sudura, generator insonorizat s.a.m.d.

In functie de preferintele clientilor, timpul de utilizare sau mediul de lucru se poate alege un generator electric pe motorina pentru un consum redus de combustibil sau un generator electric benzina ce este mai fiabil in anotimpul rece.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii