• ro

Grudalbe – Macarale Turn si Automontante

foto macarale grudalbeActivitatea GruDalbe a inceput in anul 1962 in Italia, comercializand macarale turn si automontante.

Acumuland o experienta de peste 50 de ani, macaralele GruDalbe au propulsat compania in topul producatorilor din acest segment.

La succesul companiei au contribuit in mare masura personalul tanar si calificat care prin intermediul know-how-ului acumulat au folosind o tehnologie de varf pentru fabricarea produselor. Fiind intr-o continua cautare de a se dezvolta si a-si imbunatati produsele, GruDalbe pune accent foarte mare pe feedback-ul primit de la clienti / distribuitori.

Pentru  a se asigura de conformitatea produselor, proiectarea si verificarea macaralelor se face computerizat conform normelor germane DIN (acestea fiind cele mai severe cerinte din Europa). Etapele producerii macaralelor sunt:

–          Proiectare

–          Verificarea materialelor

–          Sudura, ce este efectuata robotizat

–          Certificarea, se efectueaza manual

–          Finisarea, acest procedeu este efectuat cu vopsele epoxidice, email-uri poliuretane sau zincate cu dubla galvanizare.

–          Aplicarea marcajelor de conformitate Gru Dalbe

Macaralele turn sunt ideale deoarece ocupa foarte putin spatiu la sol, ofera o raza de actiune optima si sunt optimizate astfel incat sa permita operatorului macaralei sa intreprinda actiuni cat mai libere.

Compania noastra are in oferta 3 tipuri de macarale turn:

Sky 400, Sky 500 si Sky 600

Montare si demontarea acestor macarale se efectueaza prin intermediul unei auto-macarale, avand posibilitatea in functie de spatiul disponibil, sa montam bratul la sol (realizandu-se mai repede) iar ulterior sa fie ridicat complet pentru a fi montat sau daca spatiul disponibil la sol este prea mic, atunci bratul este ridicat si montat pe bucati.

Categoria Sky de la Gru Dalbe sunt de mari capacitati, putand ridica greutati (materiale) de pana la 8.200 kg, bratul macaralei ajunge pana la 63 de metri, iar inaltimea maxima este de 50 de metri neancorata sau daca o ancoram, ajunge pana la 80 de metri.

Pentru o mobilitate mai mare, operatorul macaralei poate utiliza macaraua atat din cabina dar si de la sol prin radiocomanda.

Macaralele automontante sunt in oferta Italia Star in numar de 8 modele, acestea au capacitatea de a ajunge la 29 de metri inaltime, bratul poate ajunge pana la 38 de metri iar greutatea maxima la care poate opera este de 4.000 de kg.

La aceste macarale spre deosebire de macaralele turn, montajul se face automat din panoul de comanta, ridicarea efectuandu-se hidraulic. Un alt avantaj este ca poate functiona cu bratul partial indoit (daca nu este suficient spatiu pentru rotire) iar transportul se efectueaza cu un singur camion, contragreutatile sunt incarcate in camion iar macaraua se tracteaza.

Service-ul pentru macarale este asigurat de echipe de specialisti care se deplaseaza pe santier oriunde in tara in maxim 48 de ore.

Newsletter  22.10

Politica de confidentialitate Termeni si conditii