• ro
  • en

Inchiriere

1inchiriere-platforme 12 Inchiriere schele - Panouri sprijinire maluri 3Inchiriere-lifturi 4Inchiriere-macarale 5Inchiriere-masini-de-tencuit 6Inchiriere-electropalane 7Inchiriere-masini-taiat 8Inchiriere-generatoare 9Inchiriere-compactoare 10Inchiriere-prelucrare-beton 11Inchiriere-pompe-zugravit 12Inchiriere-diverse

Cu o flota pentru inchiriere, de peste 200 utilaje, ITALIA STAR Com Due Srl este leaderul din Romania pentru platformele autoridicatoare pe cremaliera si lifturi de santier. Pe langa acestea, in flota de utilaje se regasesc macarale turn si pliabile (automontante), nacele suspendate pe cablu, masini de tencuit, masini de pompat si aplicat diverse tipuri de materiale, utilaje de compactare, utilaje de mica mecanizare s.a.m.d.

Toate utilajele pentru inchiriere, sunt relativ noi si foarte bine intretinute. Compania ITALIA STAR Com Due Srl detine personal calificat si cu experienta pentru puneri in functiune, montare-demontare, intretinere, service in regim de urgenta si are in dotare mijloacele de transport necesare transportului la santier – oriunde in tara – a utilajelor pentru inchiriere sau comercializate. Dupa fiecare perioada de inchiriere, toate utilajele sunt atent verificate, curatate si pregatite pentru un nou beneficiar, aceasta procedura fiind un argument important, pentru mentinerea relatiilor apropiate cu partenerii nostrii, majoritatea revenind frecvent si cu placere la inchirierea de utilaje ITALIA STAR Com Due Srl.

Oferim clientilor posibilitatea de a cumpara utilajele inchiriate, recuperand astfel chiria achitata si beneficiind de garantie. In acest sens, in momentul in care clientul constata ca utilajul inchiriat face obiectul unei exploatari frecvente, poate opta pentru transformarea contractului de chirie in contract de cumparare, considerandu-se partial ratele achitate ca facand parte din plata utilajului.

Verificati lista cu produse pentru inchiriere si daca ceea ce cautati nu se regaseste in aceasta lista va rugam sa ne contactati.

ITALIA STAR Com Due Srl este membru al Asociatiei Romane de Inchirieri.

 

 

Politica de confidentialitate Termeni si conditii