• ro
 • en

Inchiriere Vanzare Placa Compactoare sau Maiuri Compactoare

 • Mai compactor – Batmatic

  Fondata in anul 1971, compania BATMATIC produce in Italia compactoare profesionale concepute pentru utilizare intensiva, in conditii de maxima siguranta si calitate. Maiurile compactoare BATMATIC au o greutate intre 70 kg si 81 kg si sunt dotate cu motoare Honda GXR 120 sau Yanmar L48 proiectate pentru profesionisti.

 • Placi compactoare unidirectionale – BATMATIC

  Fondata in anul 1971, compania BATMATIC produce in Italia compactoare profesionale concepute pentru utilizare intensiva, in conditii de maxima siguranta si calitate. Placile compactoare unidirectionale BATMATIC sunt utilaje compacte si fiabile, destinate utilizatorilor profesionali, ofera un raport optim calitate pret, fiind echipate cu motoare Honda, Kohler si Hatz de ultima generatie.

 • Placi compactoare reversibile – BATMATIC

  Fondata in anul 1971, compania BATMATIC produce in Italia compactoare profesionale concepute pentru utilizare intensiva, in conditii de maxima siguranta si calitate. Placile compactoare reversibile BATMATIC cu greutati de la 112 la 680 kg. Acestea sunt dotate cu motoare Honda, Kohler si Hatz alimentate cu benzina sau motorina.

 • Cilindru dublu vibro compactor – BATMATIC

  Fondata in anul 1971, compania BATMATIC produce in Italia compactoare profesionale concepute pentru utilizare intensiva, in conditii de maxima siguranta si calitate.

 • Mai compactor – Bisonte

  Utilaje concepute pentru utilizare intensiva, in conditii de maxima siguranta si calitate, maiurile compactoare BISONTE cu greutate intre 72 kg si 80 kg, dotate cu motoare Honda si Loncin, proiectate pentru profesionisti.

 • Placi compactoare unidirectionale – Bisonte

  Placile compactoare unidirectionale BISONTE sunt utilaje compacte si fiabile, destinate utilizatorilor profesionali, ofera un raport optim calitate pret, fiind echipate cu motoare Honda, Loncin si Briggs&Stratton de ultima generatie.

 • Placi compactoare reversibile – Bisonte

  Placi compactoare reversibile cu greutati de la 162 la 525 kg. Acestea sunt dotate cu motoare Honda, Lombardini si Loncin alimentate cu benzina sau motorina. Suprafata maxima ce poate fi compactata este cuprinsa de la 570 la 900 metri patrati pe ora

 • Cilindru vibrocompactor Bisonte

  Cilindru vibrocompactor Bisonte cu o greutate de 266 kg. Motorizare Subaru sau Honda, consum redus de carburant datorita motorului de mici dimensiuni, deplasarea si functionarea utilajului fiind realizata printr-o transmisie hidro-statica.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii