• ro
 • en

Inchiriere Vanzare Placa Compactoare sau Maiuri Compactoare

 • Mai compactor – Mikasa

  Utilajele apartinand acestei categorii sunt dotate cu ultimul tip de motoare Subaru sau optional Yanmar diesel. Italia Star pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de maiuri compactoare produse de firma japoneza Mikasa, cu greutati cuprinse intre 46 de kg si 83 de kg, dotate cu contoar de ore si tahometru.

 • Mai compactor – Bisonte

  Utilaje concepute pentru utilizare intensiva, in conditii de maxima siguranta si calitate, maiurile compactoare BISONTE cu greutate intre 72 kg si 80 kg, dotate cu motoare Subaru EH12-2 (modelul cel mai utilizat la nivel mondial pentru motorizarea de maiuri compactoare) sau Subaru ER12 (varianta mai noua, special conceputa pentru motorizarea maiurilor compactoare Bisonte), proiectate pentru profesionisti.

 • Placi compactoare unidirectionale – Mikasa

  Avand peste 75 de ani experienta in fabricarea utilajelor de compactare, firma japoneza Mikasa este unul dintre cei mai importanti producatori de pe piata, acordand o atentie deosebita sigurantei in exploatarea utilajelor, eficientei si calitatii produsului finit. Produsele firmei se fac remarcate prin fiabilitatea lor, prin forta de compactare, fiind dotate cu motoare Subaru de ultima generatie, sau optional cu motoare diesel Yanmar. Gama de compactoare furnizata de Italia Star cuprinde placi compactoare cu greutati cuprinse intre 60 kg si 111 kg, dotate cu rezervor de apa.

 • Placi compactoare unidirectionale – Bisonte

  Placile compactoare unidirectionale BISONTE sunt utilaje compacte si fiabile, destinate utilizatorilor profesionali, ofera un raport optim calitate pret, fiind echipate cu motoare Subaru de ultima generatie.

 • Placi compactoare reversibile – Mikasa

  Mikasa Japonia-important producator de sisteme de compactare, la nivel mondial, avand peste 75 de ani de experienta in domeniu, produce si comercializeaza placile compactoare reversibile, utilaje de o deosebita eficienta, fiabilitate, combinate cu o forta de compactare mare. Ca si motorizare, sunt dotate cu ultimul tip de motoare Honda pentru varianta pe benzina, sau optional Yanmar-diesel. Gama completa are greutati cuprinse intre 150 kg si 560 kg, parte dintre variantele propuse au ca dotare de serie contoar de ore si tahometru.

 • Placi compactoare reversibile – Bisonte

  Placa compactoare reversibila cu greutati de la 162 la 525 kg. Acestea sunt dotate cu motoare Subaru, Honda si Lombardini alimentate cu benzina sau motorina. Suprafata maxima ce poate fi compactata este cuprinsa de la 570 la 900 metri patrati pe ora

 • Cilindru vibrocompactor – Mikasa

  Firma japoneza Mikasa este unul dintre producatorii recunoscuti la nivel mondial in domeniul de sistemelor de compactare, avand o experienta in domeniu de peste 75 de ani. Cilindrii de vibrocompactare reversibili se remarca prin faptul ca sunt deosebit de eficienti, fiabili si au o forta de compactare mare; utilajele sunt echipate cu ultimul tip de motoare Yanmar diesel, ceea ce asigura eficienta si intretinerea comoda. Gama completa a acestor vibrocompactoare cuprinde greutati intre 620 de kg si 730 de kg.

 • Cilindru vibrocompactor Bisonte

  Cilindru vibrocompactor Bisonte cu o greutate de 266 kg. Motorizare Subaru sau Honda, consum redus de carburant datorita motorului de mici dimensiuni, deplasarea si functionarea utilajului fiind realizata printr-o transmisie hidro-statica.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii