• ro

Inchirieri Vanzari Pompe tencuiala

 • Masini de tencuit si pompe de glet Imer

  Insumand experienta specialistilor IMER, tehnologii de ultima ora si atentia deosebita pe care firma o acorda pentru solutionarea nevoilor clientilor sai, utilajele prezentate sunt adaptate unei game ample de materiale si tehnologii, se livreaza complet echipate si raspund celor mai stricte cerinte de siguranta in exploatare.

 • Pompe de tencuiala traditionale mecanizata (torcretare)

  Utilajele IMER din aceasta categorie sunt utilaje performante, capabile sa lucreze cu tencuieli traditionale pe baza de nisip, fiind deosebit de fiabile si versatile( se pot livra cu diverse accesorii si se pot completa cu kit-uri si dispositive care fac accesibile o gama larga de intrebuintari.

 • Pompe pentru gleturi, tencuieli si decorative Wagner

  Echipamentele Wagner sunt fabricate in Germania. Pompele sunt dotate cu lance inovativa, sunt performante si practice, ideale pentru gleturi, tencuieli si decoratiuni.

 • Masini de tencuit si pompe de glet BISONTE

  Bisonte pune la dispozitia clientilor sai pompe pentru gleturi si decorative, deosebit de eficiente si rapide, cu manevrabilitate mare in conditii de siguranta si pentru o gama variata de materiale.

 • Accesorii si consumabile pentru masini si pompe de tencuit

  Imer Group pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de accesorii, dispozitive si kit-uri, menite sa completeze echipamentele comercializate, atat de firma cat si de oricare alt producator care are echipamentele standard.

 • Masina de finisat umed

  Masina de finisat umed pentru tencuieli si gleturi mecanizate. Unitatea este livrata cu un burete grosier, dar poate fi echipata si cu un burete fin. Bidonul de apa de 3 litri este detasabil pentru o reumplere usoara.

 • Echipamente pentru decapare glet/decopertare, tapet, adezivi

  Echipamente performante, flexibile si rezistente pentru decapare glet, tapet, adezivi, fabricate de IMER in Italia

Politica de confidentialitate Termeni si conditii