• ro

Instalatii pentru var lichid

Instalatie pentru var lichid

SAMI produce si instalatii de preparare a varului lichid (“lapte de var”). Aceste instalatii sunt net superioare din punct de vedere tehnic, fata de competitorii in domeniu, deoarece pot realiza un dozaj exact al materialului prin cantarirea permanenta. SAMI ofera o paleta larga si flexibila in compunerea acestei instalatii, oferind posibilitatea beneficiarilor sa aleaga intre silozuri verticale sau orizontale cu diverse volume, alaturi de echipamentul de dizolvare, care la randul sau poate avea volum variabil, intre 0,75 si 10 mc.

Silozurile din gama Silmatic sau Eurosilo cu cantarire de materiale sunt ideale pentru a avea dozaje exacte ale varului in interiorul dizolvatorului, pentru verificarea cantitativa primita, oferind posibilitatea de control permanent a cantitatii ramase, organizand astfel reumplerea silozului, inainte de golirea totala.

In cazul in care se doreste o instalatie mai economica, fara cantarire de materiale, etapa de dozare a varului, se va face prin temporizator reglabil (Eurosilo T – Silmatic T) sau volumetric  (prin intermediu unei valve).

INSTALATIILE PENTRU PREPARARE VAR LICHID SUNT FOLOSITE PENTRU:

  • constructii rutiere
  • constructii de cai ferate
  • agricultura
  • silvicultura
  • gropi pentru gunoi – tratarea deseurilor

INSTALATII PENTRU PREPARARE VAR LICHID

Model Tip siloz Volum siloz Volum dizolvator Fisa Tehnica
SAMI – Instalatie pentru lapte de var Vertical sau orizontal 15-105 mc 0.75-10 mc Pdf Img

 Fisele de prezentare a produselor se pot descarca din Pdf-urile din tabelul de mai sus.PRODUSE FABRICATE IN ITALIA DE:

Logo Sami

Politica de confidentialitate Termeni si conditii