• ro

Italia Star unic importator Mikasa in Romania

colaj mikasa15.08.2013 Italia Star preia – in calitate de unic reprezentant oficial – distributia in Romania a produselor MIKASA.

Compania japoneza fondata in anul 1937, este in prezent unul din principalii producatori la nivel mondial de utilaje de compactare. Incepand din anii ’60 Mikasa exporta in toata lumea utilaje ce inglobeaza o tehnologie unica in domeniu, de calitate 100% japoneza, cu materiale si know-how de cea mai buna calitate, la standerde ISO9001 si ISO14001. La peste 75 ani de activitate Mikasa se mandreste cu statutul de „brand high quality” si cu cel mai performant mai compactor – produsul principal al fabricantului.

Gama de produse Mikasa cuprinde : maiuri compactoare, placi compactoare unidirectionale, placi compactoare reversibile, masini de taiat asfalt, finisoare (elicoptere) pentru pardoseli, vibratoare pentru beton etc.

Motorizarea propusa de fabricant poate fi aleasa intre : Subaru sau Honda pentru alimentarea cu benzina si Yanmar sau Hatz pentru alimentare diesel. Maiurile compactoare si partial celelalte utilaje, inglobeaza in dotarea standard contoar pentru ore de functionare si tachometru ( controlul rotatiilor pe minut ale motorului ).

Italia Star este mandra si onorata de colaborarea cu Mikasa si isi propune sa reprezinte la nivel national producatorul japonez.

Vezi aici site-ul producatorului http://www.mikasas.com/english/, descarca catalogul Mikasa http://www.mikasas.com/english/products/catalog.html

Politica de confidentialitate Termeni si conditii