• ro

Lansare brand BISONTE Macchine edili

In Septembrie 2012 incepe Productie de utilaje de compactare BISONTE.

Logo Bisonte

Bisonte este denumirea comerciala a unei game largi de produse de mica mecanizare in constructii, generatoare, motopompe pentru apa si sisteme tip Airless pentru zugraveli si vopsitorii. Dupa succesul, pe care Italia Star Com Due Srl l-a obtinut prin comercializarea produselor IMER Group – Italia, am cautat sa completam gama de utilaje de mica mecanizare in constructii, cu produse de calitate si care sa aiba un pret atractiv.

Din aceste considerente si ca rezultat al globalizarii la nivel mondial, in urma unor atente studii ale pietei europene in domeniu, Italia Star Com Due Srl a creat o echipa multinationala, pe axa Italia-Romania-China-Japonia, pentru proiectarea si dezvoltarea diverselor echipamente. Cu design si proiectare italiana, cu o parte de componente mecanice provenite din China si Romania, alaturi de motorizarea exclusiva SUBARU – Japonia, unul din liderii mondiali de motoare racite cu aer- Italia Star Com Due Srl produce in sistem OEM, incepand din septembrie 2012, o gama variata de utilaje sub brand-ul Bisonte.

Producem in Romania utilaje testate si certificate CE, destinate intrebuintarii in regim profesional. Principalele atribute ale produselor noastre sunt:

  • robustete si siguranta in exploatare
  • motorizare SUBARU
  • foarte bun raport calitate / pret

Incurajati de succesul inregistrat odata cu lansarea primului produs Italia Star, STAR LIFT, am introdus deja in reteaua de magazine a distribuitorilor nostri, noile utilaje Bisonte. Impactul a fost pe masura asteptarilor, inregistrand primele vanzari in doar cateva zile.
Si de aceasta data, clientii au apreciat calitatea produselor dar si conditiile de garantie si termenele de interventie de doar cateva ore, in caz de defectiune. A fost apreciata si propunerea noastra ca in caz de defectiune, sa se inlocuiasca utilajul cu altul functional, pe durata reparatiilor, eliminand astfel timpii morti din exploatare.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii