• ro

Lansare echipamente pneumatice Titan PowrCoat

Titan powerCoatCompania Titan a lansat o noua gama de echipamente pentru vopsire, izolatii acoperisuri, poduri, bazine, turnuri de apa etc. Acestea sunt actionate pneumatic.

Echipamentele pneumatice  PowrCoat, sunt disponibile in 5 modele (PowrCoat 730; PowrCoat 745; PowrCoat 940; PowrCoat 960; PowrCoat 975) motoarele electrice gresat din dotare  asigura funtionarea echipamentului chiar si in operatii continue, acestea au tehnologia anti-condens. Un avantaj al motoarelor electrice gresate este ca sunt mai silentioase, mai eficiente si o durata de viata mai indelungata.

Echipamentele Titan sunt dotate cu un carlig pentru a putea fi mutata cu ajutorul unei macarale, dar are si suport pentru prinderea in perete

Cilindrul are o durata de viata indelungata datorita pistonului realizat din crom rezistent la dizolvant, iar pe timpul functionarii se creeaza o pelicula foate fina ce asigura o cursa constanta si o forta de frecare mica.

Sistemul brevetat de Titan Aircare”

Acest sistem elimina condensul creat si il colecteaza intr-o tavita speciala dar ofera acces si catre filtrul de aer si rezervorul de lubrefiant al pompei.

Sistemele Titan opereaza la presiuni de pana la 7500 psi si necesita un volum de aer de 2,8 si pana la 3,9 metri cubi de aer pe minut.

Materiale ce pot fi aplicate:

Straturi epoxice acestea se aplica cu o duza de 0.17” sau 0.19”, sunt cele mai comune materiale aplicate, recomandam respectarea instructiunilor de aplicare specificate de producatorul materialului.

Grunduri, in functie de nevoile de aplicare, se poate utiliza o presiune de la 2000 si pana la 4000 psi cu un debit de 1,9 – 3,8 l/min. Tinand cont de lungimea furtunului si numarul de pistoane, putem folosi PowrCoat 730, 940 sau 960.

Silicon, acest material este folosit pentru izolarea acoperisurilor sau alte aplicatii de protectie; Pentru acest tip de material avem nevoie de o presiune cuprinsa intre 5500 si 7000 psi la un debit de 2,8 – 7,6 l/min. Recomandam aplicarea cu PowrCoat 975

Acrilici pe baza de apa se aplica la o presiune scazuta si sunt folosite pentru benton cu rol protector. Recomandam aplicarea cu PowrCoat 730

Straturi poliuretanice (vopsele hidrofuge si ignifuge), acestea ofera o protectie pasiva atunci cand sunt expuse la foc, se aplica cu o presiune de 3300 si pana la 5000 psi. In functie de lungimea furtunului necasara putem aplica cu PowrCoat 745 sau 960.

Zinc anorganic, pentru acest material este necesar un agitator deoarece stratul protector este compus dintr-o pulbere si lichid ce tinde sa se stabilizeze. Pentru aplicarea acestui tip de material este necesara o presiune de 1500 – 2500 psi.

PowrCoat 940 este echipamentul recomandat pentru aplicarea acestui tip de material.

 

Newsletter  22.10

Politica de confidentialitate Termeni si conditii