• ro
  • en

Lansare noi Placi Compactoare Reversibile Mikasa

Mikasa este unul din principalii producatori Japonezi de utilaje pentru mica mecanizare dar este si unul din liderii mondiali din domeniu. Mai-urile si placile compactoare comercializate sunt produse integral in Japonia cu respectarea normelor de calitate si siguranta.

In cadrul companiei se investeste pentru dezvoltarea de noi produse si imbunatatirea celor existente, astfel incat produsul finit rezultat este unul de top.

Numele Mikasa a devenit cunoscut la nivel mondial datorita efortului depus si beneficiaza de o distributie la nivel modial iar service-ul  este asigurat de catre distribuitorii autorizati.

Ca urmare a eforturilor depuse, Mikasa a lansat 3 noi placi compactoare reversibile, MVH 308, 408, 508, acestea sunt echipate cu contor ce afiseaza turatia motorului si timpul total de functionare. Prin intermediul acestui contor se poate verifica si calcula suprafata compactata in raport cu combustibilul consumat. Un alt beneficiu al acestui contor este ca schimbul de ulei se va face la momentul potrivit si nu cand estimam ca ar trebui.

Odata cu aceste noi placi, Mikasa a lansat, primul si unicul (la nivel mondial) contor de turatie motor si timp utilizare pentru placile compactoare cu motor diesel.

Sistemul inteligent „Compas” afiseaza gradul de compactare al solului, evitandu-se astfel trecerile suplimentare nenecesare, se economiseste combustibil si timp. Afisajul maxim de compactare al sistemului este diferit in functie de tipul de teren, cum ar fi teren cu o consistenta argiloasa, consistenta mare de apa sau solid (pietris).

Imbunatatirile aduse de Mikasa nu se opresc aici, atat maiurile cat si placile compactoare beneficiaza de o maneta de acceleratie ce face trecerea placii din stand by la angrenarea placii mult mai rapid, cursa manetei pentru trecere este mai scurta, astfel se protejeaza ambreajul asigurandu-i o durata de viata mai indelunga.

Cele 3 utilaje sunt disponibile cu mai multe variante de motorizari ce vin in intampinarea nevoilor companiei dvs. A fost crescuta viteza de deplasare a placilor cu pana la 20% si beneficiaza de o insonorizare imbunatatita, pentru a scade discomfortul creat operatorului sau celor din jur.

vezi fisa tehnica (buton)

Politica de confidentialitate Termeni si conditii