• ro
  • en

Malaxoare

  • Malaxoare planetare Mix

    Firma IMER, cu ani de experienta in domeniul utilajelor de constructii, aduce pe piata unele dintre cele mai performante malaxoare, utilaje apartinand gamei IMER-MIX, utilaje destinate profesionistilor, deosebit de fiabile, performante, eficiente, aplicati tehnologice de ultima ora. Acestea raspund nevoilor clientilor, in cele mai inalte conditii de performanta si siguranta in exploatare.

  • Malaxoare continue Spin

    Seria malaxoarelor IMER – SPIN are in componenta utilaje profesionale special create pentru operatia de malaxare a materialelor cu necesitate de malaxare rapida, avand in dotare o pompa de apa prevazuta cu debitmetru, pentru masurarea directa a cantitatii de apa introdusa in operatie, fiind utilaje deosebit de eficiente in functionare mai ales combinate cu utilaje de pomparea materialelor amestecate cum sunt pompele de glet, pentru realizarea unei operatii continue si pentru eliminarea timpilor de producere a amestecului.

  • M6302-E Manual Bisonte Mixer

    Un atu al acestui mixer manual il constituie posibilitatea setarii timpului de mixare, ideal pentru materialele care necesita un anumit timp pentru a se realiza o omogenizare completa. Mixerul dispune de 2 trepte de viteza, 180-460 rpm, respectiv 300-700 rpm in ce-a de-a 2-a treapta. Mixerul se livreaza cu o cutie pentru transport si /sau depozitare, ceea ce usureaza sarcina lucratorului de a gasi metode de deplasare sau stocare a echipamentului.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii