• ro

Masina de taiat faianta, gresie, marmura si granit Imer

Caracteristici Principale:

  • Masinile de taiat Imer sunt proiectate pentru utilizare intensiva, adecvate conditiilor de lucru din santiere unde sunt utile pentru taierea materialelor ceramice, a placilor de gresie si faianta, de marmura sau  travertin, in functie de dimensiunile necesare la fata locului, in conditii de eficienta maxima.
  • Variantele Combi 350 sunt proiectate sa realizeze taieri precise si sigure in conditiile in care transmiterea puterii catre disc se face prin intermediul unei curele care permite preluarea si eliminarea socurilor si blocajelor ce pot sa apara in exploatare.
  • Intreaga gama contine utilaje dotate cu pompa de apa, cu bazin de recirculare si robinet, avand posibilitate de taiere in mediu umed dar si in mediu uscat.
  • Masinile apartinand acestei categorii au posibilitatea de inclinare a cadrului suport pentru capul de taiere, oferind prin aceasta posibilitatea taierii materialului ceramic la diferite unghiuri. Totodata exista posibilitatea de a ajusta inaltimea discului de taiere, iar culisarea acestuia se face cu un minim de efort.
  • Uilajele sunt motorizate electric, motoarele folosite monofazate sau trifazate asigurand  puterea necesara efectuarii operatiei in cele mai bune conditii.
  • Planul de lucru este foarte stabil in ciuda faptului ca are picioarele rabatabile, pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari, putandu-se utiliza in deplina siguranta, extensia rabatabila a planului de lucru.
  • Utilajele sunt proiectate sa aiba un cost redus de intretinere, in plus, consumabilele interschimbabile de calitate superioara maresc eficacitatea lor.
  • Firma producatoare asigura livrarea in cele mai bune conditii, in pachetul standard fiind inclus si un disc de taiere, exceptie facand versiunea Combi 350.
  • Utilajele sunt deosebit de sigure in exploatare, fiind proiectate si fabricate pentru a indeplini cele mai exigente cerinte de calitate si cele mai severe norme de siguranta in exploatare.

Masini de Taiat Gresie, Faianta, Marmura, Granit

Model Tip motor/ alimentare Putere motor Diametru disc Adancime taiere 90 Lungime plan taiere Pompa apa Fisa Tehnica
Combi 200 VA Electric 230V-50Hz 1,0 Kw 200 mm 55 mm 500 mm inclusa Pdf Img
Combi 250 VA 1,5 Kw 250 mm 105 mm 660 mm Pdf Img
Combi 250-1000 VA 1,5 Kw 1100 mm Pdf Img
Combi 250-1500 VA 1.5 Kw 1530 mm Pdf Img
C350i Power Electric 230V-50Hz 2,5 Kw 350 mm 120 mm 1200 mm Pdf Img
Accesorii pentru masini de taiat gresie, faianta, marmura, granit Pdf Img

Politica de confidentialitate Termeni si conditii