• ro

Masina manuala de taiat gresie, faianta – Minipiuma push version

Caracteristici Principale:

Acest utilaj reprezinta o varianta de masina de taiere cu dimensiuni reduse, fiind capabila sa debiteze tigla cu grosimea de pana la 20 mm, pe o lungime maxima de 43 cm, fara dificultati.

Utilajul are in dotare o protectie suplimentara pentru taierea pe diagonala a mozaicului si sticlei, pentru acuratetea taieturii, fiind , de asemenea dotat cu doua scale, una pentru partea inclinata, necesara pentru masurarea cu precizie a unghiului de inclinare, iar cea de-a doua este necesara masurarii de colt a mozaicului, pentru tairea la unghi de 45°.

Pentru rezistenta mecanica mare, utilajul este proiectat din aluminiu placat cu nichel.

Din dotarea standard face parte si discul de taiere, fabricat dintr-un aliaj special pentru portelan, pe baza de titan, aliaj special din punct de vedere al caracteristicilor fizico-chimice.

Tot pachetul standard cuprinde cutia de transport si depozitare, realizata din plastic rezistent la impact, cu sertare de dimensiuni optime, amplasate in vederea depozitarii accesoriilor speciale, dar si piese, deosebit de utile, mai ales in cazul aparitiei necesitatii de transport .

Minipiuma Push Version – Montolit Lungime max. de taiere Lungime max. de taiere in diagonala Grosime de taiere Greutate Greutate ambalata de transport Fisa Tehnica
26P 360 mm 250 x 250 mm 0 – 20 mm 3.2 kg 5.8 kg PDF
43P 450 mm 310 x 310 mm 0 – 20 mm 3.7 kg 6.3 kg

 

 

Politica de confidentialitate Termeni si conditii