• ro

Masini de taiat

 • Circular cu masa pentru taiat lemn Imer

  Firma Imer produce fierastraul circular cu masa, utilaj apartinand seriei H110, special conceput pentru taierea materialelor lemnoase, atat de necesare lucrului pe un santier de constructii. Utilajul conceput de firma IMER este deosebit de fiabil, robust, stabil, dar si usor de manevrat, fiind dotat cu un motor adecvat sarcinilor .

 • Masina de taiat faianta, gresie, marmura si granit Imer

  Dintre utilajele destinate taierii elementelor de faianta, gresie, marmura, granit, ceramica va propunem masinile de taiat IMER din seria COMBI. Metoda utilizata presupune culisarea capului de taiere, reglarea adancimii de taiere necesare, in functie de masa de taiere. Intreaga gama ofera posibilitatea taierii la unghi de 45 grade.

 • Masina de taiat gresie, faianta, marmura si granit Montolit

  Echipamentele Montolit sunt fabricate in Italia, in gama F1 Brooklyn sunt 3 echipamente ce au capacitatea de a taia intre 1310 si 1810 mm. Discul de taiere este inclus in echiparea standard.

 • Masina de taiat caramida, piatra naturala si tigla Imer

  IMER ofera clientilor sai utilajele din seria Masonry, destinate debitarii diferitelor materiale de constructii de tipul caramidei, pavelelor, a tiglei si prefabricatelor, a materialelor de tipul marmura gresie, granit sau piatra naturala. Pentru taiere, se realizeaza pozitionarea capului de taiere la adancimea dorita si culisarea mesei de taiere.

 • Masina de taiat caramida, piatra naturala si tigla Bisonte

  Echipament fabricat integral in Europa. Noua masina de taiat Bisonte are o constructie robusta, usoara. Se poate utiliza pentru taierea caramizilor si a tiglelor pentru acoperis (ceramice si de beton).

 • Flash Line

  Masina de taiat pentru placi de ceramica (gresie, faianta) cu dimensiuni extra mari. Bara poate fi modulata in 3 sectiuni, adaptandu-se astfel in functie de lucrare si necesitatile operatorului

 • Masina manuala pentru taiere gresie, faianta MasterPiuma P3

  Firma Brevetti Montolit, renumita in proiectarea, producerea si comercializarea de utilaje pentru prelucrarea materialelor sedimentare naturale si a produselor similare, aduce pe piata romaneasca o gama ampla de utilaje (9 produse), destinate taierii materialelor ceramice de tipul gresie si faianta, prin intermediul firmei ItaliaStar

 • Masina manuala de taiat gresie, faianta – Minipiuma push version

  Montolit, are in gama sa de produse destinate debitarii gresiei si faiantei, masinile de taiere Minipiuma Push Version, utilaje renumite pentru acuratetea de lucru, precizia taieturii in conditii de efort scazut din partea opersatorului.

 • Masina manuala de taiat gresie, faianta Minimontolit

  Din oferta firmei italiene Montolit pentru utilizatorii DIY, echipamentul de taiat gresie si faianta este varianta cea mai potrivita de echipare pentru constructorii care au nevoie de un utilaj deosebit de eficient, avand in acelasi timp greutate si dimensiuni reduse, si asigurand conditii de inalta calitate si siguranta.

 • Freze, Carote, Discuri si accesorii

  Freze si carote diamantate pentru ceramica, gresie portelanata, granit, marmura si sticla. Discuri pentru decupari, modelaj, taieri de mare precizie

 • Masini de carotat

  Inaintarea masinii se face pe cremaliera, manerul din otel este usor detasabil si poate fi pozitionat atat pe stanga cat si pe dreapta. Suplimentar manerul poate fi pozitionat pe o a 2-a conexiune cu reductie pentru cazurile in care este necesara o inaintare precisa.

 • Masina de taiat profile de metal

  Masina de taiat profile de metal cu suport robust ce poate fi pozitionat pe orice banc de lucru. Motor puternic, schimbarea discului se face usor si rapid. Clasa protectie IP 55 Echipament fabricat integral in Europa

Politica de confidentialitate Termeni si conditii