• ro

Mini Dumper Ihimer, Rotair si Silla

Untitled-1

Mini Dumper

Am adaugat in oferta noastra noi echipamente de la 3 furnizori:

Ihimer este o firma specializata in productia mini-excavatoarelor, mini-incarcatoarelor si mini-dumperelor, firma care a luat fiinta in anul 2003 printr-un acord de joint-venture intre 2 mari si importante firme in domeniu, respectiv IHI Construction Machinery LTD (parte componenta a IHI Corporation) si IMER Group Italia, firma cu peste 50 de ani experienta in producerea si comercializarea de echipamente destinate santierelor de constructii.

Dintre mini-dumperele comercializate de Ihimer, Carry 105 este capabil sa opereze in spatii limitate cum sunt depozitele, serele sau in exterior prin cuplarea in functie de necesitati a accesoriilor.

Motorul Honda de 6 CP pe benzina asigura eficienta acestui utilaj, are pornire pe baza de snur, este montat pe tampoane de cauciuc, ceea ce scade eficient vibratiile ce se transmit catre carcasa, dar si zgomotul produs in timpul functionarii. Ihimer ofera si o varianta dotata cu motor electric a acestui tip de dumper ce este ideal pentru a fi operat in locatii sensibile la zgomot cum sunt fermele de animale, spitale, scoli sau alte locatii slab ventilate.

 

Firma producatoare pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de accesorii cum sunt ciocan percutor, betoniera, furca stivuitor, lama nivelat teren, echipament pentru toaletare arbusti etc.

Circuitul hidraulic al utilajului permite utilizarea eficienta pe perioade mari de timp.

Deplasarea se face pe senile de cauciuc, viteza de deplasare ajungand pana la 4 km/h cu incarcatura maxima, pe orice tip de teren. Frana de mana blocheaza mecanic rotile, fiind deosebit de eficienta, ceea ce conduce la scaderea distantei de franare, oferind siguranta sporita.

 

Rotair este o companie cu cu peste 50 de ani de experienta in proiectarea, realizarea si comercializarea de echipamente destinate santierelor de constructii civile si industriale, precum si agriculturii.

Rotair ofera o gama variata de compresoare portabile, ciocane hidraulice si taietoare, precum si mini-dumpere. Firma acorda o importanta deosebita cercetarii pentru dezvoltarea de noi produse, mai sigure si mai eficiente, motiv pentru care detine o serie de brevete in industrie.Utilajele comercializate respecta cu strictete standardele de calitate si siguranta in vigoare, precum si cerintele de mediu.

Rampicar     Cu un raport foarte bun calitate-pret, Rampicar este un mini-dumper creat pentru utilizare profesionala si semi-profesionala, perfect pentru a fi folosit in santiere de constructii civile si industriale mici. Utilajul dispune de transmisii hidraulice care il fac eficient si practic, foarte bine conceput pentru a realiza eforturi mari in spatii putin generoase, fiind in acelasi timp usor de manevrat si de utilizat chiar si de catre personal cu putina experienta in acest sens. Firma producatoare ofera 7 variante constructive de capacitati diferite care se pot plia pe nevoile clientului printr-o gama variata de accesorii care sunt de asemenea disponibile pentru livrare odata cu achizitia, sau oricand considerati necesar.

Modelul R 30 are 2 viteze pentru mersul inainte si 2 viteze pentru mersul revers, permite incarcarea pana la 270 kg si are platforma extinsa de incarcare, pentru o eficienta maxima.

Modelul R 50 are 3 viteze pentru mersul inainte si 1 pentru mersul revers, permite incarcare pana la 500 kg si este dotat cu basculare hidraulica cu piston, foarte sigura si eficienta.

Pentru toate celelalte modele de la Ihimer, Rotair dar si Silla accesati link-ul de mai jos.

vezi fisa tehnica (buton)

Politica de confidentialitate Termeni si conditii