• ro

Mini Dumper

  • Mini Dumper Ihimer

    Echipamentele sunt fabricate in Italia, sunt ideale pentru agricultura, in cadrul fermelor de animale sau chiar si pentru micii constructori. Capacitate transport cuprinsa intre 500 si 900 kg

  • Mini Dumper Rotair

    Mini dumper-ul Rotair are o capacitate maxima cuprinsa intre 270 si 1000 kg. Poate urca rampe de 36% sau chiar de 42% cu incarcatura maxima.

  • Dumper – Silla

    Mini Dumper Silla sunt echipate cu motoare Lombardini sau Hatz, au capacitati de transport cuprinse intre 800 si 1500 l respectiv 1500 – 3000 kg

Un utilaj deosebit de necesar in santierele de constructii urbane, in fermele agricole sau in depozite de materiale de constructii vrac, este dumper-ul.

Din punct de vedere istoric, necesitatea unui astfel de utilaj a aparut in conditiile in care activitatile in astfel de societati sunt diverse, in mare parte sezoniere, iar un parc auto numeros reduce drastic suprafata utila.

Italia Star comercializeaza mini dumper –e de la trei producatori de renume in domeniul utilajelor si echipamentelor destinate santierelor de constructii.

O alta firma producatoare de dumpere, firma Volvo, s-a orientat catre producerea de dumpere de mare capacitate, orice dumper Volvo fiind dotat cu motor de putere mare, cu consum mare de combustibil si destinat santierelor de anvergura.

Spre deosebire de modelul A 25 F, dumper comercializat de Volvo, utilajele comercializate de Italia Star au capacitati mai mici, constructii mai compacte fiind totodata si mult mai eficiente, din punct de vedere al consumului de combustibil raportat la cantitatea de material transportata .

Daca va doriti un minidumper cu stabilitate mare, capabil sa acceseze pante de pana la 35%, un mini dumper 4×4 robust si fiabil, Italia Star va poate oferi sansa de a intra in posesia unui astfel de echipament, oferind cel putin cate un dumper de vanzare pentru orice categorie de capacitate.

Pentru persoanele care isi indreapta atentia spre inchirierea unui astfel de echipament, trebuie sa ia in considerare si alte aspecte precum accesoriile cu care este dotat si uzura utilajului pe cand un mini dumper nou garanteaza recuperarea investitiei in cel mai scurt timp, iar durata de viata fiind mult mai mare.

In cazul in care decideti sa achizitionati din gama noastra, un mini dumper de vanzare, va stam la dispozitie cu consultanta de specialitate, care va poate ajuta in alegerea modelului potrivit sarcinilor preconizate.

Daca ati ales varianta de a cumpara un mini dumper de la noi, va vom oferi si posibilitatea de instruire a operatorilor, servicii diverse cum ar fi reparatiile pe perioada de garantie, precum si cele dupa ce echipamentul a depasit aceasta perioada, in conditiile cele mai atragatoare din punct de vedere al calitatii interventiei raportata la pretul acesteia.

Totodata , Italia Star va ofera posibilitatea achizitiei unui mini dumper utilizat prin contract de inchiriere daca sunteti satisfacut de echipamentul inchiriat, contractul de vanzare mini dumper oferind posibilitatea de a recupera o parte din sumele deja platite anterior ca si chirie.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii