• ro

Mini incarcatoar frontal

Un utilaj deosebit de important atat pentru fermele vegetale sau animale, dar mai ales pentru santierele de mica anvergura, asa cum sunt santierele urbane, sunt mini incarcatoarele frontale.

La aceasta categorie de echipamente, Italia Star va pune la dispozitie doua categorii de mini incarcatoare, si anume mini incarcator frontal pe pneuri si mini incarcator frontal pe senile.

Pentru un incarcator frontal, determinanta este capacitatea de incarcare, precum si inaltimea la care poate sa descarce sarcina. Pe piata se practica pentru fiecare categorie de incarcator frontal preturi diferite in functie de starea de uzura (un incarcator frontal nou este evident mai scump decat un incarcator frontal second hand).

Pentru comparatie cu un incarcator frontal Bobcat, de aceeasi putere, orice mini incarcator frontal multifunctonal produs de Imer este compact si puternic, firma producand versiuni cu capacitati diferite pentru a acoperi necesarul constructorului.

Daca specificul activitatii dumneavoastra necesita utilizarea de diferite echipamente cum ar fi picoane hidraulice, cupe de incarcare diverse sau furci, cel mai simplu este sa achizitionati un mini incarcator frontal, care permite utilizarea tuturor acestor echipamente si permite manevrarea usoara cu ajutorul joystick-ului multifunctional.

Pentru interventiile urbane la retelele de gaze si canalizare, achizitionarea unui mini incarcator frontal pentru excavare, este ideal deoarece este deosebit de compact si robust, reduce zona de interventie, zgomotul produs incadrandu-se in normele maxim admise in zonele urbane.

Desi inchirierea unui astfel de echipament ar putea parea solutia ideala, trebuie luat in considerare ca inchirierea pe o perioada indelungata nu este viabila, iar achizitia unui mini incarcator in rate (oferta valabila in cadrul companiei Italia Star) fiind mai „cost efficient”.

Pe langa produsele foarte competitive pe care le avem, Italia Star va pune la dispozitie si servicii de punere in functiune, de consultanta si de pregatire a personalului, tocmai pentru a veni in sprijinul clientilor cu o oferta completa.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii