• ro

Motocompresoare

 • Motocompresoare MDVN DEBIT 2.000 – 8.500 l/min

  O gama larga care satisface pana si pe cei mai exigenti profesionisti in domeniu. Un design modern, atractiv, compact, puternic. Vechimea de peste 40 de ani in domeniu a firmei italiene Rotair face posibila clasarea motocompresoarelor MDVN in topul clasamentului acestei categorii.

 • Motocompresoare VRK DEBIT 1.200 – 2.500 l/min

  Gama VRK reprezinta combinatia dintre dimensiuni reduse, performanta de compresie si eficienta, fabricata in fabricile firmei italiene Rotair. Controlul nivelului de combustibil este usor de realizat datorita rezervorului transparent din material plastic. Alimentarea cu combustibil se poate face in timp scurt multumita manerului retractabil care permite scoatere usoara a rezervorului. Consumul de combustibil este proiectat sa fie cat mai redus, multumita sistemului care determina in mod automat si progresiv accelerarea, in functie de aerul necesar.

 • Motocompresoare GOMMAIR DEBIT 800 – 1.100 l/min

  Acest model este dotat cu motor compresor, care are rolul de a face echipamentul cat mai silentios. Dimensiunile mici il fac usor de utilizat, in timp ce tehnologia exclusivista il face indispensabil oricarei activitati. Acest produs este brevetat de firma italiana Rotair.

 • Accesorii Motocompresoare Interschimbabile

  Ciocanele pneumatice marca Rotair sunt produse in Italia, sunt interschimbabile ceea ce permite utilizarea lor la excavatoare sau la alte utilaje. Sunt foarte silentioase si au greutati incepand de la 60 kg si care ajung pana la 550 kg.

 • Compresoare electrice cu surub

  Avem in oferta 2 game de compresoare, seria EN si EG. Seria EN are capacitati cuprinse intre 0.21 si 1.56 mc/min. iar seria EG 1.9 si 24.1 mc/min. Seria EN este compusa din 3 elemente, compresor, rezervor aer (de 270 si 500 l) si uscator aer ce pot fi achizitionate indipendent, in functie de necesitati.

Pentru achizitia oricarui tip de motocompresor, este bine sa se tina cont de cateva criterii principale.

Italia Star ofera clientilor sai o gama larga de motocompresoare cu diferite caracteristici functionale si parametrii utili.

Motocompresoarele Rotair sunt fabricate in Italia, firma cu renume pe piata echipamentelor de acest gen. Destinate firmelor de constructii si nu numai, motocompresoarele comercializate de firma noastra inglobeaza ani de traditie si experienta, aducand in sprijinul utilizatorilor, cele mai noi tehnologii in domeniu.

Un motocompresor se alege in functie de necesarul de aer comprimat al echipamentelor pe care le deserveste si din acest punct de vedere, putem clasifica motocompresoarele in :

 • motocompresoare cu debit scazut, pana in 200-2500 l/min
 • Motocompresoare cu debit mediu, cuprins intre 2500-10.000 l/min
 • Motocompresoare cu debit mare , peste 10.000 l/min

Sau in categorie de:

 • Portabile (mobil)
 • De mare capacitate
 • Stationare

Achizitia unui motocompresor aer este ideala doarece acesta nu este dependent de o sursa de curent, avand un motor termic, poate fi folosit in cadrul oricarui santier.

Pretul unui motocompresor este conform pietei dar avand o fiabilitate, eficienta si siguranta in exploatare ridicata. In cazul unei defectiuni service-ul nostru asigura reparatii atat in perioada de garantie dar si post garantie a utilajului.

Pentru orice motocompresor Rotair, oferim clientilor nostrii servicii de punere in functiune, de instruire a personalului care va utiliza acest echipament , dar si consultanta telefonica, la cerere.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii