• ro

Motocompresoarele Rotair

motocompresoareAvand o experienta de peste 50 de ani in proiectarea, fabricarea si distribuirea unei game largi de produse high-tech pentru constructii civile si industriale, produsele Rotair au o raspandire pe toate continentele acest lucru fiind o garantie in plus privind calitatea produselor comercializate.

Italia Star este unic importator a urmatoarelor motocompresoare: MDVN, MDVS, VRK si GOMMAIR. Consultantii nostri va pot ajuta sa alegeti ce-a mai buna solutie pentru activitatea pe care o intreprinde compania dvs.

Avantaje la utilizarea motocompresoarelor:

– toate cele 4 modele au fost dotate cu filtre de aer si ulei supradimensionate, astfel se asigura o excelenta separare a aerului de particulele de praf.

– Sistem inteligent Start / Stop ce previne riscul folosirii in parametri incorecti a echipamentelor dvs.

– Caroseria si sasiul motocompresoarelor a fost placata cu electrozinc pentru o conservare mai mare in timp.

– Racirea se face in functie de model cu aer comprimat sau cu lichid.

– Au incluse un sistem de protectie pentru pornirea motorului diesel in timpul sezonului rece

– La cerere se poate monta un dispozitiv special de inlaturare a prafului, fiind necesar in cazul folosirii a unor unelte pneumatice de inalta performanta in conditii de lucru mai dificile cum ar fi carierele sau minele.

– Consumul de combustibil este foarte scazut datorita sistemului economic, care determina accelerarea sistemului in mod automat si progresiv in functie de aerul necesar.

Newsletter  22.10

Politica de confidentialitate Termeni si conditii