Motocompresoarele Rotair

motocompresoareAvand o experienta de peste 50 de ani in proiectarea, fabricarea si distribuirea unei game largi de produse high-tech pentru constructii civile si industriale, produsele Rotair au o raspandire pe toate continentele acest lucru fiind o garantie in plus privind calitatea produselor comercializate.

Italia Star este unic importator a urmatoarelor motocompresoare: MDVN, MDVS, VRK si GOMMAIR. Consultantii nostri va pot ajuta sa alegeti ce-a mai buna solutie pentru activitatea pe care o intreprinde compania dvs.

Avantaje la utilizarea motocompresoarelor:

– toate cele 4 modele au fost dotate cu filtre de aer si ulei supradimensionate, astfel se asigura o excelenta separare a aerului de particulele de praf.

– Sistem inteligent Start / Stop ce previne riscul folosirii in parametri incorecti a echipamentelor dvs.

– Caroseria si sasiul motocompresoarelor a fost placata cu electrozinc pentru o conservare mai mare in timp.

– Racirea se face in functie de model cu aer comprimat sau cu lichid.

– Au incluse un sistem de protectie pentru pornirea motorului diesel in timpul sezonului rece

– La cerere se poate monta un dispozitiv special de inlaturare a prafului, fiind necesar in cazul folosirii a unor unelte pneumatice de inalta performanta in conditii de lucru mai dificile cum ar fi carierele sau minele.

– Consumul de combustibil este foarte scazut datorita sistemului economic, care determina accelerarea sistemului in mod automat si progresiv in functie de aerul necesar.

Newsletter  22.10