• ro

Nacele

 • Nacele foarfeca

  Nacelele de tip foarfeca produse de catre IMER sunt autopropulsate si au o manevrabilitate uimitoare in plan orizontal si vertical. Motorizarea poate fi electrica sau diesel. Clientul beneficiaza de o gama larga de dimensiuni cu inaltimi de lucru de la 5 m pana la 10 m.

 • Nacele telescopice

  Platformele telescopice produse de catre IMER cu motorizare electrica sunt mecanisme complexe. Aceste utilaje includ echipamente tehnologice si sisteme ce asigura siguranta in timpul folosirii ca rezultat al experientei si cercetarii continue. Se pot utiliza pe suprafete plane, atat exterioare cat si interioare.

 • Nacele pentru autosasiu

  Platformele articulate si telescopice Comet, destinate montarii pe autospeciala (autosasiu) se pot livra independent-permitand beneficiarului sa opteze pentru tipul de autospeciala-alaturi de autospeciala, masa totala ajungand la maxim 3.5 t.

 • Nacele cu senile tip spider

  Platformele telescopice produse de catre IMER, avand autopropulsare cu senile de tip spider sunt utilaje dedicate utilizarii interioare si exterioare, fiind mult mai manevrabile in zone cu acces limitat. datorita volumului in momentul plierii si senilelor aceste utilaje au rol multifunctional.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii