• ro

Ne-am mutat la noul sediu

Din decembrie 2012 ne-am mutat la noul sediu.

Intrucat in ultimii ani Italia Star a crescut in permanenta parcul de utilaje  prin achizitionarea de platforme autoridicatoare, boblift-uri si introducerea noilor game, IMER, STAR LIFT si BISONTE, spatiul din vechiul sediu a devenit neincapator. Astfel la 01. decembrie 2012 ne-am mutat in casa noua.

Noul sediul este amplasat pe autostrada Bucuresti Pitesti la Km 13,5 si are dimensiuni mult mai generoase care permit organizarea activitatii in conditii adecvate, optimizand intregul proces de  import, productie, vanzare si inchiriere de utilaje.  In acest moment societatea noastra dispune de 300 mp spatii de birouri, 300 mp pentru show-room si  serviciul Logistica, 1800 mp de hala pentru productie/depozitare/service/standuri de incercari  si cca 7000 mp de curte.

Odata cu mutarea in noul sediu s-a trecut la un sistem de gestionare si  intretinere a intregului parc de utilaje, complet nou.  Intregul proces de  productie , este monitorizat video si se desfasoara in baza unui program computerizat realizat de un programator italian.  Pe baza aceluiasi program se realizeaza programarile pentru livrari,  inchirieri, vanzari, montari/demontari si service.

Aici am rezervat un spatiu special pentru efectuarea de demonstratii practice pe toate tipurile de utilaje. Periodic invitam clienti care pot vizita intreaga locatie, asistand la punerea in functiune a unor utilaje, indeosebi a celor de pompare si zugraveala iar la cerere si a oricarui utilaj de mica mecanizare respectiv betoniere profesionale, masini de taiat lemn/gresie/faianta/caramida sau chiar a unei macarale, platforma autoridicatoare sau bob lift.

In numai cateva luni de la mutarea in noul sediu, se inregistreaza modificari importante, benefice intregii activitati desfasurate de societatea noastra.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii