• ro

Noile generatoare insonorizate fabricate de Senci

sediul-central-52-n-generatoare-genmac-inchiriere-09-08

Noile generatoare insonorizate Senci

Generatoarele Senci sunt destinate pentru uzul casnic si/sau comercial. Inca de la introducerea in piata, echipamentele Senci se bucura de un succes formidabil, feedback-ul din partea clientilor fiind unul foarte pozitiv.
Compania a fost fondata in Chongqing China in anul 1990 devenind in ultimii ani unul din principalii producatori de generatoare si alternatoare pentru uz casnic si comercial.
Fiind un inventator si producator profesional de generatoare si alternatoare de marime mica spre medie, productia Senci este impartita in 8 fabrici plus o platforma logistica pentru import / export. Pe langa productia principala de generatoare si alternatoare, compania mai produce motopompe, echipamente de spalat cu presiune, motoare termice pe benzina si subansamble.
Toate echipamentele produse in fabricile companiei sunt patentate si purtatoare de drepturi de autor. De asemenea, acestea sunt produse conform ISO9001:2008. Echipementele Senci sunt cunoscute la nivel mondial pentru calitate, fiind pe masura asteptarilor clientilor din peste 50 de tari.

buton detalii 80px

Politica de confidentialitate Termeni si conditii