• ro

NOU – Masina de taiat Imer C350i Power

imer c350i 3 (email)Cu ocazia celei mai mari expozitii internationale pentru tehnica in constructii -BAUMA 2013, desfasurata la Munchen Germania, compania italiana IMER Group a prezentat o serie de noi echipamente pentru constructii.

Printre acestea, masina de taiat C350i Power. Produsa de Imer in Italia, este ideala in santierele de constructii dar si pentru mesteri, putand taia pana la 1200 mm lungime si 250 mm adancime materiale precum faianta, gresie, marmura, granit, piatra naturala etc. Capul de taiere pivotant, de mare viteza, are capacitatea de a taia la unghi de 90 sau 45°. Transferul intre aceste doua tipuri de taiere realizandu-se in doar 2 minute fara a fi nevoie de accesorii suplimentare, prin simpla basculare a bratului de culisare. Aceasta masina poate taia cu o precizie de 5/10mm toleranta pentru 1000 mm lungime. Motorul electric cu o putere de 2.5 kW lucreaza la 2800 rpm fiind alimentat la tensiunea de 230V/50Hz si 13.5 A. Dimensiunile masinii de taiat Imer C350i Power sunt: 1746 lungime, 746 latime, 1080 inaltime, iar planul de lucru are o inaltimea de 785 mm. Suprafata planului de taiere are dimensiunea de 1390 X 696 mm, este confectionata din otel inoxidabil. Linia de taiere este ajustabila in 3 puncte cu bratul pivotant, bratul si cadru rabatabil, lama de taiare este foate usor de schimbat. Dupa ce i-a fost fixat unghiul de taiere, acesta are un pin blocabil pentru o mai mare stabilitate si precizie. De asemenea pentru o operare in conditii cat mai confortabile, discul de taiere este acoperit cu o carcasa ce are rolul atat de protectie dar si de izolare fonica, pentru a reduce nivelul zgomotului produs. Masina de taiat poate fi mutata de o singura persoana, fiind dotata cu roti si manere, picioare pliabile si blocabile cu un pin de siguranta. Bara transportoare este fabricata din aluminiu cu un profil special pentru a nu se deforma si  nu necesita reparatii de intretinere.

Echipamentul are in dotare, un circuit de racire-spalare a discului cu apa, deservit de o pompa submersibila pentru apa – protejata impotriva depunerilor si o cuva din plastic rezistent pentru colectarea apei. De mentionat ca in dotarea acestei masini de taiat, avem un motor nou, cu o putere de pana la 20% mai mare dacat ceea ce exista in momentul de fata pe piata, iar transmisia catre disc se face printr-o curea care este ajustabila.

vezi fisa tehnica (buton)

Politica de confidentialitate Termeni si conditii