• ro

SuperFinish 33 Pro

Galerie foto:

  • Pompa ideala pentru orice tip de proiect
  • Pompa cu diafragma extrem de usor de folosit pentru fiecare proiect – performanta excelenta pentru aplicatii interioare si exterioare

Caracteristici:
Aplicații versatile: Cu SuperFinish 33 Pro puteti aplica o gama diversa de materiale pentru diferite dimensiuni de proiect.
Eficienta si productivitate: Cu un debit de 4,3 litri pe minut, SuperFinish 33 Pro este cea mai puternica pompa cu diafragma WAGNER din segmentul profesional.
Tehnologie LongStroke de calitate (QLS): pentru o durata lunga de viata, o intretinere usoara si uzura redusa.
Multi gun: Pompa poate functiona cu pana la 3 pistoale simultan, cu ajutorul unui adaptor ce este disponibil separat ca accesoriu.
Utilizare flexibila: Pozitia pompei poate fi schimbata printr-o singura miscare de mana de la lucrul cu containerul superior la sistemul de aspiratie.
Comutator multifunctional iluminat: Pentru pornirea/oprirea, precum si pentru modul de circulatie si pulverizare. Acest lucru impiedica pornirea sau oprirea accidentala a echipamentului in timp ce sistemul este sub presiune.

Materiale aplicabile:
Uleiuri, substraturi, grunduri, umpluturi, vopsele pe bază de rasini sintetice, vopsele acrilice, vopsele emulsii, vopsele latex, agenti anticorozivi, agenți ignifugi, adezivi pentru tesaturi
Pentru proiecte de peste 800 m²

SuperFinish 33 Pro
Putere motor 230V 2,2 kW
Debit material 4,3 l/min
Presiune maxima 250 bar
Duza max. 0,033″
Voltaj 230V / 50Hz
Greutate 43 kg

Echipare standard:
Sistem aspiratie flexibil
Furtun material DN6, max. 270 bar 1/4″, 15 m
Pistol airless Vector Pro 1/4″, include garda protectie duza TradeTip3, tragaci pentru utilizarea cu 4 degete
Duza TradeTip3 523, include filtru alb

Politica de confidentialitate Termeni si conditii