• ro

Pompe beton – sapa

  • Pompe pentru sapa

    Pompele pentru sapa produse de IMER Group si comercializate in Romania de Italiastar sunt fabricate utilizand ambele tehnologii utilizate pana la aceasta ora in lume, si anume, transportul materialului cu ajutorul snecurilor de mare capacitate, sau al aerului comprimat, fiecare varianta avand avantaje incontestabile, ambele variante fiind foarte eficiente, daca sunt folosite pentru tipul de sarcina pentru care au fost produse.

  • Pompa beton

    Sunt produse de IMER Group, pentru a fi utilizate in pomparea betoanelor preparate, la distante de 70 de m pe orizontala sau verticala. Datorita faptului ca sunt echipamente tractabile, aceste pompe sunt deosebit de utile pentru santiere care nu au posibilitatea de a utiliza autopompe datorita spatiului limitat.

  • Pompe pentru torcretare

    Aceste echipamente profesionale produse de IMER Group se adreseaza firmelor al caror domeniu de activitate intra in sfera constructiilor industrial, a infrastructurii rutiere, precum si a infrastructurii de cale ferata sau metrou, s.a. Firma producatoare utilizeaza pentru aceste echipamente, doua variante de pompare a betonului, fie cu ajutorul unui snec ( rotor+stator) sau cu ajutorul unui sistem de transport cu pistoane rotative.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii