• ro

Silozuri ciment orizontale “EUROSILO”

Silozuri mobile pentru ciment Eurosilo

Sunt utilaje extrem de versatile si usor de manevrat, in mod special create pentru santiere de scurta durata si/sau mobile.

Nu sunt necesare lucrari de fundatie si nici de ancorare la sol. Este suficient un teren solid adecvat si suporti din lemn, ciment sau material plastic care se aseaza sub picioarele silozului pentru a distribui uniform greutatea instalatiei.

Pot fi usor incarcate si descarcate din mijlocul de trasport si amplasate in santier  fara a utiliza macara, actionand calele telescopice independente care in etapa de transport se retrag fara a depasi gabaritul de transport.

Silozul poate fi furnizat in versiunea cu dozaj electronic (Eurosilo DE) sau temporizat (Eurosilo T).

Eurosilo “DE” dispune de un sistem de cantarire in puncte echipat cu instrumente electronice pentru a gestiona numeroasele retete de descarcare. Dozajul permite si tinerea sub controla a cantitatii de ciment efectiv achizitionate si nu doar a celei ramase in siloz, permitand planificarea din timp a comenzii.

In versiunea mai economica (Eurosilo “T”), dozarea materialelor se face prin intermediul temporizatorului reglabil. In functie de capacitatea teoretica a coclei, este posibila stabilirea timpului necesar pentru descarcare a cantitatii dorite.

Ambele modele pot fi echipate cu instalatie de apa cu rezervoare aplicate pe laturile silozului, filtru pentru colectare praf, instalatie de fluidificare, grup electrogen  si telecomanda de la distanta.

Eurosilo “DE” si instalatia mobila pentru agregate Tecno, impreuna, formeaza o statie mobila pentru productie beton, de dimensiuni reduse, dar cu o productie orara comparabila cu cea a unei statii de beton fixa.

 

SILOZURI CIMENT ORIZONTALE EUROSILO

 

Model
Capacitate Tot.mc Greutate proprie Kg Inaltime de descarcare snec m. Debit snec mc/h Fisa Tehnica
Siloz ciment orizontal Eurosilo 15
15 2 900 4,2 20  Pdf Img
Siloz ciment orizontal Eurosilo 28 28 4 100 4,2 20
Siloz ciment orizontal Eurosilo 34 34 4 300 4,2 20
Siloz ciment orizontal Eurosilo 38 38 5 700 4,2 20
Siloz ciment orizontal Eurosilo 45 45 6 000 4,2 20
Siloz ciment orizontal Eurosilo 52 52 6 500 4,2 20
Siloz ciment orizontal Eurosilo 76 76 Pdf Img

 Fisele de prezentare a produselor se pot descarca din Pdf-urile din tabelul de mai sus.PRODUSE FABRICATE IN ITALIA DE:

Logo Sami

Politica de confidentialitate Termeni si conditii