• ro

Statie productie beton cu malaxare in autobetoniera “TECNO”

 Principalele caracteristici ale statiei de productie beton TECNO.

Cu mai mult de 40 de ani de experienta in domeniu, SAMI este producator leader in domeniul statiilor mobile pentru productie de beton si silozuri pentru depozitare si dozare ciment si alte materiale sub forma de praf.

Statiile de beton TECNO produse de SAMI sunt singurele statii care intr-adevar se pot defini “mobile in totalitate” deoarece se pot asambla si dezasambla usor si rapid in maximum 4 ore, fara a folosi automacara sau alt utilaj de ridicare. Statia de beton mobila TECNO satisface toate exigentele de performanta in productia de beton si respecta toate normele calitative si  ecologice stabilite de catre autoritati.

Aportul inovatiei tehnologice aduse in domeniul instalatiilor de beton, statiile mobile Tecno sunt brevetate,  si reprezinta solutia ideala pentru productia de beton direct in santier cu incarcare directa in autobetoniera. Datorita dimensiunilor reduse si compacte si a unei inalte posibilitati de configurare, in functie de spatiile disponibile,  statiile noastre mobile pentru beton sunt extrem de versatile si adaptabile la cele mai inalte exigente. Statiile mobile pot fi instalate intr-un timp foarte scurt, oferind utilizatorului  o economie importanta de timp.

Statia este compusa  din buncarul de agregate care poate fi impartit in 2, 3 sau 4 compartimente de stocare si dozare al agregatelor si dintr-un siloz orizontal Eurosilo sau vertical Silmatic  pentru stocarea si dozarea cimentului. Instalatia Tecno poate fi echipata cu cale hidraulice pentru incarcarea si descarcarea din camion fara a utiliza macara, filtru de aspirare praful, instalatie pentru aditivi, sonda de umiditate, etc.

Gestionarea intregii instalatii se realizeaza  printr-un tablou unic de comanda cu PLC si touchscreen. Cimentul, agregatul, apa, aditivi: pot fi memorate numeroasele retete personalizate si toate cantitatile sunt cantarite si dozate electronic prin scadere din total conferind o  precizie extrema a dozajului.

Pe langa multiplele caracteristici de utilizare, instalatiile Tecno pot fi instalate la interior, in zone montane izolate si greu accesibile unde nu pot ajunge statiile traditionale fixe, in centrul oraselor cu trafic intens si strazi inguste, in deserturi si zone glaciare.

Statiile mobile Tecno sunt utilaje unice, versatile si echipate cu tehnologie de ultima generatie care ofera clientului libertatea de configurare in santier.

Sunt instalatii compacte, cu dimensiuni reduse, usor trasportabile si usor de pozitionat fara  a se utiliza macara. Instalatii complete din toate punctele de vedere.

STATII PRODUCTIE BETON CU MALAXOR TECNO

Model Nr. Buncare Capacitate Tot. buncar Productivitate Greutate proprie Fisa Tehnica
Statie mobila productie beton Tecno 3 3 24 mc 60 mc/h 8.000 Kg FisaPdf Img

CatalogPdf Img

Statie mobila productie beton Tecno 3 Plus 3 36 mc 100 mc/h  10.000 Kg
Statie mobila productie beton Tecno 4 4 32 mc 60 mc/h 10.000 Kg
Statie mobila productie beton Tecno 4 Plus 4 48 mc 100 mc/h  12.000 Kg

 Fisele de prezentare a produselor se pot descarca din Pdf-urile din tabelul de mai sus.

 

Producerea betonului direct in santier cu o statie proprie de beton aduce avantaje foarte mari:

  • mare flexibilitate de productie, deoarece santierul poate produce exact cantitatea de care are nevoie, la momentul respectiv, fara a fi conditionat de timpii de livrare sau de probleme legate de transport
  • reduce costul betonului, deoarece nu mai exista cost de transport iar materialele pot fi cumparate direct de la producatorii de ciment si de agregate
  • siguranta si control a caliatii betonului


PRODUSE FABRICATE IN ITALIA DE:

Logo Sami

Politica de confidentialitate Termeni si conditii