• ro

Statie productie beton cu malaxor “TECNOMIX”

Statie productie beton TECNOMIX 3, mobilitate totala.

Statia TecnoMix 3 este o instalatie complet mobila care se poate asambla in citeva ore fara a folosi automacara. Mixul se plieaze singur, printr-un sistem hidraulic, pentru a fi transportat intr-un singur camion impreuna cu buncarul.

Toata instalatia se poate trasporta in 2 camioane, un camion pentru buncar si mixer si un camion pentru siloz de ciment. Prin cele 4 cale hidraulice, instalatia poate fi descarcata din camion si pozitionata, fara a fi nevoie de automacara.

Statie productie beton TECNOMIX 3 LT si TECNOMIX 4 LT instalatii semimobile

Statiile TecnoMix 3 LT si  Tecnomix 4 LT sunt instalatii semimobile. Fata de Tecnomix 3 statiile din seria LT au mixer separat care trebuie instalat si transportat separat.

 Principalele caracteristici ale statiei de productie beton TECNOMIX

TecnoMix  este o instalatie revolutionara  imposibil de comparat cu alte instalatii prezente pe piata de utilaje. Exista multe diferente substantiale care o evidentiaza. Cuva/banda transportoare de cantarire a instalatiei, specifica instalatiilor clasice, a fost eliminata, iar dozajul materialelor se realizeaza prin intermediul cantaririi in scadere  pe fiecare cuva. Se evidentiaza de asemeni modularitatea si zincarea completa a tuturor elementelor  componente ale instalatiei (cuva, sasiu, benzi transportoare, etc.). De asemeni traditionalul skip sau principala banda transportoare neteda este inlocuita cu o banda compacta  ridicatoare.

Instalatia TecnoMix ofera  posibilitatea de dozare electronica si de amestecare atenta a tuturor materiilor prime: agregate, apa, aditivi si ciment. Sonda cu microunde aplicata uneia sau mai multor cuve indica si corecteaza automat umiditatea agregatelor. Instalatia astfel compusa permite operatorului sa obtina cu precizie reteta solicitata si un beton de inalta calitate.

Un tablou de comanda cu touchscreen color, cu un soft avansat dezvoltat de platforma Windows permite gestionarea tuturor componentelor. Sistemul ofera, prin multiplele functii, posibilitatea de creare a unei arhive a formulelor compatibile cu fisierele de calcul elctronic EXCEL pentru a modifica si memora noua formula adaugata, arhiveaza automat dozajele executate cu numere progresive, data si ora initierii retetei si raportul de dozare pentru o usoara vizualizare pe orice computer.

Instalatia TecnoMix este furnizata cu echipare standard, cu inaltatoare superioare pe trei laturi (exclus latura de incarcare). Pentru o maxima libertate in amplasarea pe santier, inaltatorul longitudinal este ambidextru astfel incat  latura zincata devine rampa de incarcare.

Dispozitiv pentru productii  “Umede si Uscate”:

Aceste accesorii utile permit eliminarea mixerului si descarcarea directa in autobetoniera (unde amestecul se face conform normelor locale). Permite o crestere  a productiei pe ora (de la cca. 50 m³/h pana la 100 m³/h), evitand folosirea mixerului si toti timpii alocati pentru curatarea si intretinerea acestuia.

STATII PRODUCTIE BETON CU MALAXOR TECNOMIX

Model

Nr. buncare

Capacitate tot. buncar

Productivitate

Greutate proprie

Fisa Tehnica

Statie beton TecnoMix 3

3

36 mc

50 mc/h cu mixer

100 mc/h fara mixer

20.000 Kg

 FisaPdf ImgCatalogPdf Img
Statie beton TecnoMix 3 LT

3

36 mc

50 mc/h cu mixer

100 mc/h fara mixer

20.000 Kg

Statie beton TecnoMix 4 LT

4

48 mc

50 mc/h cu mixer

100 mc/h fara mixer

20.000 Kg

 Fisele de prezentare a produselor se pot descarca din Pdf-urile din tabelul de mai sus.

Producerea betonului direct in santier cu o statie proprie de beton aduce avantaje foarte mari:

  • mare flexibilitate de productie, deoarece santierul poate produce exact cantitatea de care are nevoie, la momentul respectiv, fara a fi conditionat de timpii de livrare sau de probleme legate de transport
  • reduce costul betonului, deoarece nu mai exista cost de transport iar materialele pot fi cumparate direct de la producatorii de ciment si de agregate
  • siguranta si control a caliatii betonului


PRODUSE FABRICATE IN ITALIA DE:

Logo Sami

Politica de confidentialitate Termeni si conditii