• ro

TecnoMix 3

Statie productie beton Sami Tecnomix 3 mobil Statie beton Sami Tecnomix+Eurosilo Statie productie beton Sami Tecnomix 3 LT

 

DATE TEHNICE STATIE PRODUTIE BETOANE

Model: TecnoMix 3
Nr. buncare: 3
Capacitate tot. buncar: 36 mc
Productivitate: 50 mc/h cu mixer – 100 mc/h fara mixer
Greutate proprie: 20.000 Kg
Marime pentru transport L / l / H: 13,50 / 2,45 / 2,8 m.
Catalog
Pdf Img

Statie mobila de productie beton TecnoMix 3

Instalatia mobila pentru productie beton TecnoMix 3 este brevetata pentru unicitate, si reperezinta unica instalatie pentru producerea betonului cu malaxor autoinstalat fara a necesita utilizarea unei macarale. Compacta si complet precablata, este proiectata pentru a fi instalata in cateva ore, cu minimum de personal, si oferind utilizatorului o economie importanta de timp si cost pentru manevrabilitate  in montare si demontare. Datorita aplicarii malaxorului, instalatia reprezinta expresia maxima a tehnologiei pentru producerea betonului de calitate.

Ceea ce evidentiaza instalatia TecnoMix 3 este grupul malaxor. In etapa de  transport, malaxorul constituie parte integranta a utilajului, odata ajuns in santier se ridica automat in pozitia de lucru datorita unui sistem de ridicare hidraulic, pozitionat ideal. Acelasi sistem permite pozitionarea  grilajului de sustinere si al vergelelor perimetrale ale malaxorului tot fara a utiliza macara. In etapa de transport si banda transportoare, actionata de pistoane hidraulice, intra cu linia de indoire din interiorul cuvei  fara a necesita demontarea, in timp ce calele huidraulice permit incarcarcarea si descarcarea din mijlocul de transport. Dimensiunile sunt astfel concepute incat utilajul sa poata fi transportat atat cu camioane cat si in containare navale.

Pentru o cat mai buna exploatare a instalatiilor complet mobile, este indispensabil ca si silozul (sau silozurile) pentru depozitare si dozare a cimentului sa fie mobile. Pentru acest motiv silozurile orizontale Eurosilo sunt ideale pentru instalatia TecnoMix3: la instalarea lor nu este necesara macara  si toate tipurile  se incadreaza in gabaritul pentru transport, inclusiv cocla de descarcare (fixata special prin suporti pe acoperis) si filtrul de recuperare praf (aplicat pe siloz intre scari). Varietatea gamei de silozuri permite selectia in functie de capacitatea silozului satisfacand astfel exigentele clientului.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI:

  • Instalatie complet mobila;
  • Malaxor integrat in instalatie;
  • Malaxor autoinstalat fara a utiliza macara;
  • Sistem de dozare/cantarire indipendent pe fiecare cuva;
  • Gestionare prin Touchscreen sau Notebook;
  • Elevatoare hidraulice pentru incarcare/descarcare a instalatiei in/din mijlocul de trasnport;
  • Instalatie complet modulara si zincata la cald.


PRODUSE FABRICATE IN ITALIA DE:

Logo Sami

Politica de confidentialitate Termeni si conditii