• ro

Statii beton

 • Instalatii pentru var lichid

  SAMI produce si instalatii de preparare a varului lichid (“lapte de var”). SAMI ofera o paleta larga si flexibila in compunerea acestei instalatii, oferind posibilitatea beneficiarilor sa aleaga intre silozuri cu diverse volume, alaturi de echipamentul de dizolvare, care la randul sau poate avea volum variabil, in functie de necesitate clientului.

 • Silozuri ciment orizontale “EUROSILO”

  Eurosilo este un siloz orizontal, recomandat in asociere cu toate instalatiile Tecno sau TecnoMix 3, pentru a obtine o statie de productie beton complet mobila. Eurosilo se preteaza pentru a depozita si doza mai multe tipuri de materiale sub forma de praf.

 • Silozuri ciment verticale “SILMATIC”

  Silozul vertical Silmatic este recomandat in asociere cu toate instalatiile Tecno sau Tecnomix pentru a obtine o statie de productie beton semimobila, sau o statie de productie beton fixa de mare capacitate. In plus silozuri Silmatic se preteaza pentru a depozita si doza diferite tipuri de materiale.

 • Statie productie beton cu malaxare in autobetoniera “TECNO”

  Statiile de beton TECNO produse de SAMI sunt singurele statii care intr-adevar se pot defini “mobile in totalitate” deoarece se pot asambla si dezasambla usor si rapid in maximum 4 ore, fara a folosi automacara sau alt utilaj de ridicare. Statia de beton mobila TECNO satisface toate exigentele de performanta in productia de beton si respecta toate normele calitative si ecologice stabilite de catre autoritati.

 • Statie productie beton cu malaxor “TECNOMIX”

  Modelele din gama TecnoMix permit configurarea unor statii de beton pentru toate necesitatile: de la statii de beton mobile si statii de beton semimobile pina la statili de beton fixe de mare capacitate. Modelul “TecnoMix 3” detine mixul care se pliaza singur, printr-un sistem hidraulic, pentru a fi transportat impreuna cu buncarul, intr-un singur camion. In plus prin cele 4 cale hidraulice, instalatia poate fi descarcata din camion si pozitionata, fara a fi nevoie de automacara.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii