• ro

TERMOSISTEM RAPID EXECUTAT cu ajutorul echipamentelor inchiriate de la ITALIA STAR

lucrari reabilitari termice - Copy

Platforme autoridicatoare Electroelsa

Cu o flota de peste 200 de platforme in Romania,  ItaliaStar propune echipamente pentru acces si lucru la inaltime ce ofera eficienta maxima si siguranta in exploatare de catre operatori, echipamente care beneficieaza de intreaga gama de servicii conexe – transport, montare, demontare, intretinere, autorizare CNCIR si service in regim de urgenta.

Beneficiind de experienta producatorului – peste 30 de ani in domeniu si cu o recunoastere si raspandire mondiala, platformele autoridicatoare pe cremaliara Electroelsa alaturi de  platformele pe cabluri StarLift sunt ideale pentru lucrarile de reabilitare termica a blocurilor. Avantajul acestor platforme este ca se pot monta de catre operatori, fara utilizarea nici unui tip de utilaj – macarale sau  alte utilaje, in plus datorita extensiilor, plarforma poate lua orice forma, modelandu-se astfel conform formei exterioare a cladirii. Inaltimea maxima autorizata este de 120 m, platforma de lucru avand lungime modulara intre 2 si 28 m cu o latime standard de 1 m. Datorita sarcinii de pana la 3500 kg platforma poate fi utilizata inclusiv pentru transportul materialelor de constructii la fiecare nivel de executie. Un avanjat al acestor platforme este ca in tabloul de comanda si control se pot conecta si alte echipamente, la priza de 220V cu o putere de pana la 6 kW, panou aflat pe platforma autoridicatoare, deci in imediata apropiere a zonei de lucru.

Unul dintre clientii nostri care a utilizat si inchiriaza in prezent platformele autoridicatoare Electroelsa si nacelele pe cablu StarLift este compania Adrian Construct S.R.L.

 

lucrari reabilitari termice - Copy (2)

Echipamentele noastre sunt  folosite, de catre aceasta companie, la lucrarile de reabilitare termica a blocurilor din sectorul 1 al capitalei . Blocurile reabilitate insumeaza un numar de peste 80 cu o suprafata totala de peste 100.000 mp de termosistem aplicat in regim de lucru rapid, eficient si in deplina siguranta pentru operatori si locatari.

Dorind sa optimizeze timpul de lucru, Adrian Construct a efectuat un test, si anume : s-a inceput simultan executia de reabilitare termica la doua blocuri similare ca arhitectura, cu doua echipe de lucratori avand acelasi numar si nivel de calificare. La prima cladire au fost folosite platforme autoridicatoare Electroelsa de la Italia Star, iar la a doua lucrare a folosit schela clasica. Dupa finalizarea lucrarilor s-au constatat urmatoarele :

–          Timpul de lucru mai scurt la platforma autoridicatoare

–          Economie de material si curatenie usor de intretinut la platforma autoridicatoare

–          Constanta in amprenta finisajului si a culorii fatadei

Toate aceste avantaje au condus catre inchirierea de platforme si nacele de la compania noastra in detrimentul schelei clasice.

Newsletter  22.10

Politica de confidentialitate Termeni si conditii