• ro

Tu ce scule Ford folosesti pentru reparatiile din casa?

37 N Ford Tools 07.07

masina de spalat cu presiune ford tools 37 N Ford Tools 07.07În data de 16 iunie 1903, Henry Ford a pus bazele companiei Ford Motor în Detroit, Michigan. În cei peste 100 ani ai companiei, Ford s-a dezvoltat devenind una dintre cele mai mari companii din lume Astăzi, produsele și inovația Ford sunt în primul plan, revoluționând viitorul vehiculelor electrice. Compania Ford a fost nominalizată ca una dintre 50 cele mai inovative companii de către revista  FastCompany

Echipa de experți de la NINE HKG Ltd., cu peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea și

producția de scule de calitate, și-a alăturat forțele companiei Ford Motor pentru a dezvolta o linie nouă de

echipamente ce onorează moștenirea lăsată de Henry Ford în termeni de producție, fiabilitate și accesibile. NINE HKG Ltd. în calitate de licențiator oficial global a liniei Ford Tools a desemnat mai mulți distribuitori la nivel mondial pentru a deservi necesitățile la nivel regional a țărilor de pe tot mapamondul.

 

In Romania importatorul oficial este Italia Star Com Due ce a introdus pe piata sculele electrice si scule de mana incepand din luna Septembrie a anului 2014, in 2015 a importat generatoare si masini de spalat cu presiune iar in a 2-a parte a anului 2016 vor importa si scule profesionale.

 

De ce s-a luat decizia de a distribui Ford Tools?

Am decis sa investim in echipamentele Ford prin promovarea si implementarea acestora in piata locala pentru ca am dorit sa ne extindem catre o noua categorie de clienti si am vazut un adevarat potential de dezvoltare.

 

Cand a inceput distributia efectiva? Unde le gasim?

In anul 2014 am adus primele scule de mana si scule electrice ce au fost primite cu entuziasm de catre partenerii nostri, astfel in cel mai scurt timp au si ajuns in magazinele din toata tara dar si pe cele mai cunoscute site-uri de profil din online. In prezent comercializam In Romania dar si in Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria

 

Care sunt gamele de produse vandute? Cui se adreseaza?

Sculele de mana printre care enumeram: chei fixe si inelare, surubelnite, tubulare si imbusuri impreuna cu sculele electrice: masini de gaurit cu percutie, masini de insurubat cu acumulatori, fierastrau pendular si polizor unghiular sunt adresate micului pasionat de diverse reparatii ce pot fi facute in gospodarie.

Generatoarele si masinile de curatat cu presiune pot fi utilizate in scop comercial si rezidential (in cazul penelor de curent sau pentru alimentarea unui magazin etc.)

Iar din toamna acestui an vom suplimenta gama de echipamente cu scule profesionale astfel acoperind toate categoriile de utilizatori din acest segment de piata.

Viziteaza site-ul oficial Ford Tools Romania www.sculeford.ro

Politica de confidentialitate Termeni si conditii