• ro

Vanzare sau inchiriere schela

 • Schela clasica modulara

  Firma italiana CONDOR Group se afla pe lista principalilor producatori din zona europeana de schela si siteme de cofrare. Schela modulara poate fi utilizata atat in interior cat si in exterior. Este compusa din module cu inaltime de 2 m, latime 1.73/1.80m si adancime 1.05. Acest model e sunt disponibile in versiune zincata sau vopsita.

 • Schela Multidirectionala

  Firma italiana Condor Group produce schela multidirectionala care are capacitatea de a acoperi toate tipurile de fatade sau interiorul unei cladiri. Multumita sistemului care utilizeaza cele mai noi descoperiri in acest domeniu se pot realiza forme atat in plan vertical cat si in plan orizontal. Este disponibila si o versiune zincata.

 • Cofraje

  Firma italiana CONDOR Group se afla pe lista principalilor producatori din zona europeana de schela si siteme de cofrare. Eco Formwork este un sistem de cofrare clasic, dar cu o notă modernă a planșeelor tradiționale. Datorită capetelor de cădere, sistemul ECO permite demontarea timpurie, recuperarea și utilizarea panourilor și grinzilor din lemn la etajul urmator.

 • Sisteme sprijiniri maluri

  In timpul unei sapaturi pentru infrastructura se folosesc sisteme de sustinere pentru a evita prabusirea malului. Sunt alcatuite din panouri modulare de diverse marimi, in functie de latimea si adancimea sapaturii. Este un produs CONDOR Group-Italia.

 • Schele mobile pentru interior si exterior

  Schele mobile fabricate de Svelt in Italia, acestea ofera diferite moduri de modulare astfel incat sa se plieze perfect necesitatilor clientilor. Schelele se monteaza fara a folosi nici un fel de unelte, ansamblarea si dezasamblarea realizandu-se intr-un timp foarte scurt si ocupand un spatiu foarte restrans.

 • Elevatoare pentru materiale

  Elevator Svelt usor de asamblat, conceput pentru ridicarea materialelor de orice fel, cum ar fi placi, usi, nisip, ciment, dale, etc. cu o capacitate maxima de 200 Kg.

 • Scari din aluminiu si fibra de sticla Svelt

  Scari din aluminiu si din fibra de sticla fabricate de Svelt in Italia. Avem 5 modele in oferta, cu 2 sau 3 elemente

Schela metalica reprezinta un element esential in dotarea santierelor de constructii, indiferent de anvergura acestora. Pentru orice interventie la inaltime, schela este primul element care se monteaza si bineinteles, ultimul care paraseste locatia, avand un impact deosebit asupra eficientei interventiilor la fatada cladirilor sau la structura acestora.

O schela impropriu montata, stanjeneste accesul catre zona asupra careia se intervine astfel ca, o atentie deosebita trebuie acordata echipei de montaj schele metalice, pentru a evidentia cat mai detaliat limitele zonei unde echipa de interventie trebuie sa aiba acces.

Desi sunt practicate pentru orice schela metalica preturi destul de apropiate in piata, este deosebit de important de luat in calcul siguranta pe care acestea o ofera utilizatorilor, iar din acest punct de vedere, o schela second hand, care nu ofera nici un fel de garantie in ceea ce priveste siguranta in exploatare, nu este de dorit.

Ceea ce va poate oferi Italia Star este o gama variata de elemente cu ajutorul carora se poate construi o schela metalica stabila si sigura, capabila sa sustina personal si materiale in conditii de maxima siguranta si eficienta.

In plus, versiunile de schela de aluminiu pe care vi le oferim, sunt usor de montat, rezistente, versatile, ocupa spatiu mic la depozitare, sunt usoare la transport, avantaje deloc de neluat in seama in conditii de santier.

Fie ca aveti nevoie de o schela metalica de inchiriat sau chiar sa achizitionati o schela metalica sigura, Italia Star va sta la dispozitie cu oferte pentru ambele categorii de situatii, punand la dispozitia clientilor sai atat specialisti care sa va indrume in functie de nevoile reale ale firmei dumneavoastra, fie sa va consilieze in functie de nevoile specifice ale schelei achizitionate de la noi, dar va stam de asemenea la dispozitie cu mentenanta echipamentelor achizitionate, pentru a va putea bucura cat mai mult timp de achizitia facuta.

In cazul in care, va doriti doar sa inchiriati o schela, va oferim posibilitatea de a utiliza o schela sigura, atent verificata de catre specialistii nostrii, o schela oricat de complexa va doriti, si care poate fi, in caz ca va decideti , achizitionata in orice moment, recuperand , astfel , o parte din suma achitata la inchiriere.

Italia Star ofera doua tipuri de schela metalica de vanzare, si anume, schela clasica si schela modulara, ambele deosebit de utile firmelor de constructii, iar pe langa acestea, in acelasi domeniu, va oferim sisteme de sprijinire maluri, echipamente, deloc de neglijat in conditiile interventiilor sub nivelul solului.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii