• ro

Ziua Portilor Deschise pentru Constructori

 

Ziua Portilor Deschise pentru Constructori 26-27 mai 2015 Iasi

Prezentare produse Eurotech

Eurotech si Italia Star au desfasurat la Iasi evenimentul „Ziua Portilor Deschise pentru Constructori”.

In cadrul evenimentului ce a avut loc in zilele de 26 si 27 mai, vizitatorii au putut viziona si testa in cadrul demonstratiilor utilaje si echipamente pentru constructii.

Printre echipamentele prezente in cadrul evenimentului au fost noile modele de pompe airless (pompa pentru zugravit) si echipamente pentru trasat marcaje rutiere produse in SUA de catre Titan Tool, motocompresoare produse de Rotair in Italia, grup hidraulic produs de Maruzen in Japonia s.a.m.d.

De o foarte buna apreciere s-au bucurat echipamentele de pompare a materialelor de consctructii, in aceasta categorie „liderii de audienta” au fost pompa de tencuiala traditionala Step 120, masina de tencuit Koine 5 si pompa pentru beton Booster 15, toate cele 3 echipamente sunt produse de Imer in Italia.

Rapiditatea de lucru in constructii a fost prezentate prin 3 categorii de echipamente, acestea fiind schela clasica Condor, electropalanul Imer si tubulatura pentru evacuare deseuri Tekcnoplast.

La aceste demonstratii au participat constructori de pe piata locala, echipa de service a companiei Eurotech dar si alte persoane interesate de aceste produse.

Politica de confidentialitate Termeni si conditii